• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJBOLJI STRIJELAC OTIŠAO IZ CRVENE ZVEZDE: Barak čisti redom, crveno-bijeli će sljedeće sezone imati potpuno novi tim!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iskusni napadač Aleksandar Pešić će po drugi put napustiti Crvenu zvezdu.

 Aleksandar Pešić napustio FK Crvena zvezda Izvor: ATA Images/A.K.

Crvena zvezda je ostala bez najboljeg strijelca iz prethodne sezone Aleksandra Pešića! Iskusni napadač stigao je u klub drugi put u karijeri u ljeto 2022. godine i u dva mandata je na 101 meču postigao 50 golova.

Neposredno prije odlaska Aleksandra Pešića Crvena zvezda se oprostila i od Veljka Nikolića, ali za razliku od centralnog veziste, koji je na Kipar otišao kao slobodan igrač, crveno-bijeli će profitirati od prodaje svog napadača. Aleksandar Pešić je već predstavljen kao novi fudbaler Ferencvaroša, a navodno će u Beograd na ime obeštećenja za njega stići 1.500.000 evra.

Visoki špic ima 31 godinu, a seniorski karijeru je počeo u Radničkom iz Niša prije prelaska u OFI iz Krita. Probio se u Šerifu iz Tiraspolja prije nego što se vratio u srpski fudbal i imao sjajnu sezonu u Jagodini. To ga je odvelo u Francusku, gdje je nastupao za Tuluz i kasnije na pozajmicu u Atalantu. Prvi put je u Crvenu zvezdi bio u sezoni 2017/18, a zatim se preselio u Al Itihad. igrao je i za Seul, Makabi Tel Aviv i Karagumruk, a za reprezentaciju Srbije odigrao je jedan meč 2016. godine.

Novi trener Crvene zvezde Barak Bahar je ovako nastavio "čistku" u timu pred novu sezonu. Već ranije je na pozajmicu u Slovačku otišao kapiten Milan Borjan, zna se da je na kraju sezone karijeru završio Nenad Krstičić, a Radovan Pankov je novi fudbaler poljske Legije. Vjerovatni su rastanci sa Aleksom Vigom, Markom Gobeljićem, Andrijom Radulovićem, a pominjao se i mogući odlazak Aleksandra Kataija.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC