• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MORBIDNO - pjevali "Bobi je u kutiji" i snimali se! Mančester siti se hitno oglasio: Junajtede, izvini

Jezivo ponašanje navijača Mančester sitija na stadionu

 Navijači sitija Bobi Čarlton pjesma Izvor: MONDO/Dušan Ninković/YouTube/Kinolibrary

Uvredljivo skandiranje navijača Mančester sitija o preminuloj legendi Mančester junajteda i Engleske Bobiju Čartlonu zgrozilo je sve u toj zemlji. Oni su pjevali "Bobi je u kutiji", aludirajući na smrt najvećeg fudbalera kojeg je Ostrvo imalo i koji je preminuo minulog vikenda, u 87. godini.

Mančester siti je zato objavio izvinjenje porodici slavnog fudbalera Junajteda i reprezentacije, nakon šokantnih povika koji su se čuli u toku utakmice Sitija i Brajtona. "Građani" su povrh toga najavili da će dodatno ispitati taj slučaj i da će temeljno sakupiti informacije o svemu što se dogodilo.

"Mančester siti je ekstremno razočaran kada je saznao za navode o uvredljivom skandiranju malog broja pojedinaca o seru Bobiju Čartlonu u nekim djelovima Itihad stadiona tokom poluvremena utakmice protiv Brajtona. Klub najoštrije osuđuje ta skandiranja i izvinjava se bez rezerve porodici i prijateljima ser Bobija, kao i svima u Mančester junajtedu. Baš na današnji dan, kada bi cijeli stadion trebalo da oda počast našoj legendi Frensisu Liju, navijači Mančester sitija trebalo je da razumiju i da podjednako pažljivo cijene sve, zbog poštovanja prema našoj igri", navedeno je u klupskom obraćanju javnosti.

"Naš tim proučava video-snimke sa stadiona, napravljene u djelovima u kojima je snimljen taj video. Zahvalni smo onima koji su već prijavili ovo i nastavićemo da sakupljamo sve informacije koje bi nam pomogle da identifikujemo pojedince koji su učestvovali u ovome, da bismo mogli da preduzmemo adekvatne akcije. Navijače koji vide ili čuju takvo ponašanje ohrabrujemo da nam pošalju i da našem posvećenom sigurnosnom timu jave šta su vidjeli".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC