• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Feđa Dudić planira iznenađenje za Partizan: "Imaju i oni mane"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Radnički 1923 pokušaće da iznenadi Partizan u Superligi Srbije.

 Radnicki 1923 hoce da iznenadi Partizan u Kragujevcu Izvor: TV Arena sport/screenshot

Radnički 1923 hoće da iznenadi Partizan. U odloženom meču Superlige koji se igra u Kragujevcu u srijedu u 14 časova domaći tim želi da se pokaže u što boljem svjetlu i da zaustavi "parni valjak" koji je ostvario devet trijumfa u nizu. U meč ulaze poslije dva trijumfa u nizu, protiv Železničara i Napretka.

Feđa Dudić, šef struke Radničkog, vjeruje u svoj tim. "Pobjeda u Kruševcu podigla je atmosferu u ekipi, kada se pobjeđuje, svi su zadovoljni. Raduje me to što je trijumf posljedica dobre igre, a ne plod slučajnosti. Na pravom smo putu", počeo je Dudić.

Ima samo riječi hvale na račun crno-bijelih. "Stiže nam vodeći tim prvenstva, zaslužuje maksimalno poštovanje i respekt sa naše strane. Podatak da su dali 25 golova na 10 mečeva jasno ukazuje da im je napad jači dio tima. Imaju igrače koji su u stanju da individualnim kvalitetom riješe meč kada timu ne ide. Opasni su prilikom prekida, ali isto tako, kao i svi, imaju određene mane u igri i to ćemo probati da iskoristimo."

Kragujevčani su "pokazali zube" i Crvenoj zvezdi, ali su taj meč izgubili za "zelenim stolom" zbog velike greške. "Pokazali smo da smo tim koji preferira napadački stil igre, na gol više. Nećemo odustati od toga ni protiv Partizana. Nismo tim koji će da igra na 0:0 i da se spusti u nisku zonu. Mada, ako ćemo iskreno, teško je igrati na takav način protiv ekipe koja ima takav ofanzivni kvalitet. Protiv Napretka smo koristili brze igrače i prostor iza protivničkih linija, ali to ne znači da će nam ta tranzicija biti glavno oružje protiv Partizana, biće to kombinacija igre iz posjeda i kontri."

Za kraj je prokomentarisao i to što se meč igra od 14 časova. "Pozvao bih publiku da dođe i da nas podrži, znam da je termin nezgodan i da većina naših navijača ima radne obaveze, ali se nadam da će doći u velikom broju da nas podrže", zaključio je Dudić.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC