• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi pozvao sina Dejana Stankovića: Objavljen spisak za najvažniji meč Srbije - Jović opet višak

Dragan Stojković Piksi objavio je spisak Srbije za najvažniji meč kvalifikacija za Euro 2024.

 Piksi objavio spisak za meč sa Bugarskom Izvor: instagram/fudbalskisavezsrbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković objavio je danas širi spisak fudbalera na koje računa za najvažniji meč "orlova", protiv Bugarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. U pitanju je susret koji odlučuje o sudbini Srbije i odlasku na završni turnir, a koji se igra 19. novembra u Leskovcu, dok četiri dana ranije Srbiju očekuje i jaka provjera protiv Belgije u Briselu. U pitanju je prijateljska utakmica na kojoj će Piksi moći da testira i neke nove igrače.

Vidjećemo da li će među njima biti i Vladimir Lučić (Crvena zvezda) i Filip Stanković (Sampdorija), sin Dejana Stankovića, koji su na širem spisku "orlova" za predstojeće utakmice. Tu je ponovo i Mihajlo Ilić iz Partizana, koji je i prošli put bio na spisku "A" tima, da bi bio prekomandovan u "orliće". 

Izvor: Profimedia

Što se tiče ostalih imena, nema većih iznenađenja sem što ponovo poziv u državni tim Srbije nije dobio Luka Jović iz Milana. Ponovo su na spisku Marko Grujić i Darko Lazović koji su preskočili prethodno okupljanje. U odnosu na prošlo okupljanje, nema ni četvrtog golmana Borisa Radunovića koga je sad zamijenio Stsanković.

  • GOLMANI: Vanja Milinković-Savić (Torino), Predrag Rajković (Majorka), Đorđe Petrović (Čelsi), Filip Stanković (Sampdorija).
  • ODBRANA: Nikola Milenković (Fiorentina), Strahinja Eraković (Zenit), Miloš Veljković (Verder), Mihajlo Ilić (Partizan), Strahinja Pavlović (RB Salcburg), Srđan Babić (Spartak Moskva).
  • VEZNI RED: Nemanja Radonjić (Torino), Andrija Živković (PAOK), Darko Lazović (Verona), Nemanja Maksimović (Hetafe), Nemanja Gudelj (Sevilja), Ivan Ilić (Torino), Marko Grujić (Porto), Uroš Račić (Sasuolo), Saša Lukić (Fulam), Filip Kostić (Juventus), Filip Mladenović (Panatinaikos), Stefan Mitrović (Crvena zvezda), Vladimir Lučić (Crvena zvezda), Dušan Tadić (Fenerbahče), Lazar Samardžić (Udineze), Sergej Milinković-Savić (Al Hilal), Filip Đuričić (Panatinaikos)
  • NAPAD: Dušan Vlahović (Juventus), Petar Ratkov (RB Salcburg), Aleksandar Mitrović (Al Hilal).

Podsjetimo, Srbiji je potreban bod protiv Bugarske za plasman na Evropsko prvenstvo poslije pune 24 godine, ali možda i to ne bude neophodno ako Litvanija "otkine" makar bod Crnoj Gori dan ranije u Podgorici.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

A, možda i kolarova i debeljka ivanovića, treba iskustvo

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC