• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi nije valjao, a u Emiratima ide ka tituli: Miloš Milojević dobio derbi, dobio nagradu za trenera mjeseca

Neočekivano dobri rezultati Miloša Milojevića odmah po dolasku u Emirate.

 Miloš Milojević juri ka tituli Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda je još tokom proljeća odlučila da će smijeniti Miloša Milojevića bez obzira na rezultate i izabrala je Baraka Bahara. Dok trenutno postoje problemi u igri osvajača "duple krune", pogledi navijača ne mogu da se ne usmjere i ka Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje sada radi Miloš Milojević koji i te kako može da se pohvali rezultatima.

Milojević je poslije odlaska iz Zvezde vagao ponude sa sjevera Evrope i Emirata, a na kraju je sjeo na klupu Al Vasla i ne može da kaže da je pogriješio. Niti oni mogu da kažu da su pogriješili... Al Vasl je trenutno lider šampionata UAE i ima 17 bodova iz sedam odigranih utakmica. Uz to, pobijedili su i prvog pratioca i "izazivača" Al Ain 3:1 i tako su postali favorit za osvajanje titule, mada ima još mnogo da se igra.

Što se tiče Milojevića, ni njegovi rezultati ne prolaze nezapaženo, tako da je proglašen najboljim trenerom lige UAE za oktobar zbog neočekivano dobrih rezultata sa Al Vaslom. Pet pobjeda i dva remija u prvih sedam kola su nadmašila očekivanja i najvećih optimista, posebno ako se zna da ima klubova koji ulažu daleko više novca od njih.

Prošle sezone bili su četvrtoplasirani, a sada su ambicije porasle i vidjećemo da li će Al Vasl uz tek nekoliko stranaca - od kojih je ubjedljivo najpoznatiji Haris Seferović - moći da održi ovakav nivo do kraja prvenstva.

Možda će vas zanimati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC