• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljiv oproštaj Miloša Milojevića od Crvene zvezde!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji omladinac, kasnije pomoćni trener i na kraju šef struke još jednom je napustio Crvenu zvezdu, ali ovog puta kao osvajač duple krune!

 Miloš Milojević se oprostio od Crvene zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je sezonu završila osvajanjem oba trofeja, a proslava titula na utakmici protiv Novog Pazara bila je i oproštaj od Miloša Milojevića koji je napustio mjesto šefa stručnog štaba. U međuvremenu je Barak Bahar naslijedio mladog srpskog stručnjaka na klupi crveno-bijelih, a Milojević je nakon intervjua za medije u Izraelu iskoristio priliku da se još jednom oprosti od kluba.

Dosadašnji trener Crvene zvezde dirljiv porukom na svom Instagram profilu oprostio se od kluba, svojih saradnika, navijača i igrača sa kojima je uradio sjajan posao na domaćoj sceni ove sezone. Nakon osvojene duple krune bez poraza u Superligi i Kupu Srbije Milojević je istakao da ima pomiješana osjećanja jer je tužan zbog odlaska. 

"Hvala igračima, stručnom štabu i navijačima na istorijskoj sezoni za Crvenu Zvezdu. Šta god rekao malo je da opišem svoja pomiješana osećanja radosti, ponosa, tuge zbog odlaska nakon onakvog oproštaja od Delija i tima. Napred Zvezdo, sijaj sjajno. Zauvijek jedan od vas", napisao je Miloš Milojević na svom Instagram profilu.

Podsjećamo, Miloš Milojević je svojevremeno bio pomoćnik Dejana Stankovića u stručnom štabu Zvezde, a zatim je upravo nekadašnjeg kapitena crveno-bijelih naslijedio na klupi nakon eliminacije iz Evrope. Crvena zvezda je poražena od Makabija iz Haife na posljednjoj prepreci do grupne faze Lige šampiona, a nakon Stankovića i Milojevića na klupu sjeda upravo Barak Bahar koji je tada vodio izraelski klub.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC