• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ti i ja, napolju poslije meča!" Zvijezda Reala prijetila Makedoncu?

Autor Dragan Šutvić

Neprikladno ponašanje zvijezde Real Madrida Vinisijusa Žuniora.

 igrač reala prijetio golmanu rajo valjekana  Izvor: YouTube/Planeta Madridista/Screenshot

Real Madrid nije uspio da pobijedi Rajo Valjekano i zbog toga je poslije 12 kola "pao" na drugo mjesto na tabeli La Lige (Đirona je prvoplasirana sa dva boda više), a najzaslužniji za "nulu" je Stole Dimitrievski. Makedonski golman je maestralno čuvao svoj gol i odbranio je pet opasnih pokušaja Real Madrida, dok je pritom znao i kako da "ukrade vrijeme" što je posebno živciralo domaće fudbalere.

Najviše od svih pobjesnio je brazilski napadač Vinisijus Žunior koji je u jednom trenutku ušao u žustru raspravu sa Makedoncem, kome je čak i prijetio!? Španski mediji su naravno angažovali "čitače sa usana" i zbog onoga što je poručio Makedoncu mogla bi da ga sačeka i drastična kazna.

"Ti i ja, napolje! Hajde, ti i ja se vidimo napolju", izazivao je na tuču Vinisijus golmana Raja Valjekana koji se nije previše obazirao na ovo, nego je želio da zadrži koncentraciju i donese svom timu važan bod na "Santijago Bernabeu".

Uspio je u tome, uspio je i da "ukrade" vrijeme tako što su ljekari intervenisali kada mu se ništa specijalno nije dogodilo, dok je Makedonac smirivao tenzije i nije želio da napravi dodatni problem Vinisijusu. Tako je njegova verzija čitavog događaja znatno drugačija od onoga što smo vidjeli i čuli na terenu: 

"Ma ništa se nije desilo, to su normalne stvari. Vinisijus je htio da uhvati loptu, ja sam pao na članak i iščašio ga. To se stalno dešava, na svakom meču. Šta mi je rekao Vini? Vidimo se u svlačionici, ali dobronamjerno. Nismo se vidjeli poslije, da jesmo - zagrlio bih ga", šmekerski je poručio Dimitrievski.

Pogledajte njihov sukob i "vatru" na meču Real Madrida i Raja Valjekana koji je imao sve, osim golova, što je naravno naljutilo domaće navijače i igrače.

Vinisijus i Stole
Izvor: YouTube/Planeta Madridista

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC