• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horor! Ubio se navijač jer mu je klub izgubio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jedan navijač Boke Juniors (23) izvršio je samoubistvo zbog poraza svog kluba u finalu Kopa Libertadores.

 Navijač Boke Juniors izvršio samoubistvo zbog poraza u Kopa Libertadores Izvor: Profimedia

Fluminense je pobijedio Boku Juniors 2:1 poslije produžetaka u ludom finalu Kopa Libertadores na "Marakani" i tako je brazilskom klubu donio prvu titulu prvaka Južne Amerike u istoriji. S druge strane, Boka je propustila da dođe do sedmog pehara Kopa Libertadores i to je slomilo jednog od njihovih navijača koji je izvršio samoubistvo.

Policija u Buenos Ajresu pronašla je 23-godišnjeg muškarca koji je sebi oduzeo život nakon poraza Boke Juniors, što je potvrdila i njegova majka u programu na jednoj televiziji. Potpuno slomljena, optužila je Boku Juniors za smrt svog sina: "Boka je smeće jer mi je ubila sina. Moj sin se ubio zbog njih, zbog Boke. Sada ga nemam, niti mi je bilo ko od njih uputio saučešće", izjavila je majka navijača Boke Juniors.

"Bio je veliki navijač Boke, kada bi izgubili bio je loše, djelovao je tužno i depresivno, bio je uznemiren, rekao je da ne mogu da izgube finale", ispričala je Veronika o Marselu Alehandru Moralesu. Savjetovala ga je da vjeruje u tim, da će pobijediti, što je i sam mislio: "Rekao mi je da će očigledno pobijediti, ako to ne urade - ima da povuče obarač. Ali nisam mislila da će se stvarno ubiti."

Podsjetimo, Boka Juniors je izgubila svoje šesto finale Kopa Libertadores i ubjedljivo najviše puta se borila za titulu prvaka Južne Amerike. Ipak, lider po broju titula je Independijente (7) koji nikada nije izgubio finale.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC