• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slom velikana u Ligi šampiona: Haos, prekid, crveni karton, sedam golova i Englezi pred ispadanjem iz elite!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nije ovo bilo lako kolo Lige šampiona za velikane evropskog fudbala, a Mančester junajted se novim porazom približio ispadanju iz elite!

 Slom velikana u Ligi šampiona: Haos, prekid, crveni karton, sedam golova i Englezi pred ispadanjem iz elite! Izvor: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

Mučili su se velikani u ovom kolu Lige šampiona! Bajern i Inter su došli do sva tri boda, ali nije to uopšte bilo lako u četvrtom kolu grupne faze. Mančester junajted sa druge strane nije uzeo ni bod!

Nastavio je tim Erika Ten Haga sa haotičnim igrama ove sezone, pa su tako poveli sa 2:0 golovima Hojlunda u prvih 28. minuta meča, a onda je Markus Rašford dobio potpuno nepotreban crveni karton u 42. minutu. Do poluvremena su Elionusi i Gonsalveš izjednačili, ali je Bruno Fernandeš uspio iz penala da povrati prednost svog tima. Lukas Lerager je u 82. minutu postigao gol i najavio šta nas čeka do kraja meča. Mladi 17-godišnji Bardakči postavio je konačnih 4:3 u 87. minutu!

U istoj grupi smo gledali meč Bajerna i Galatasaraja u kome su se držali Danci sve do 80. minuta. Bilo je 0:0, a onda je u šest minuta Hari Kejn spakovao dva gola i sve završio iako je Sedrik Bakambu smanjio na 2:1. U ovoj grupi je Bajern osiguran prolazak dalje sa 12 bodova, Kopenhagen i Galatassaraj imaju po 4 boda, a Junajted tek tri!

Mučio se i Inter u gostima u Austriji! Do samog kraja meča bilo je 0:0, a onda je sa bijele tačke Lautaro Martinez dao gol za 1:0 i nakon pobjede Real Sosijedada nad Benfikom sve je jasno u ovoj grupi. Po deset bodova imaju Baskijci i Italijani sa po 10 bodova i oni idu dalje, Salcburg je treći sa tri boda, a Benfika je bez bodova.

Fudbaleri Real Madrida su rutinski savladali Bragu na svom terenu i to bez svog najboljeg igrača iz ove sezone Džuda Belingema u timu. Loše je počelo za ekipu Karla Anćelotija ali je Đalo promašio dosuđeni penal, a onda je Dijaz doveo "kraljevski klub" u vođstvo. Zatim su u drugom poluvremenu Vinisijus i Rodrigo povisli na 3:0, a Real je pobjedom stao a prvo mjesto sa 12 bodova ispred Napolija sa 7, dok Braga ima 3, a Union Berlin 1.

Rutinsku pobjedu i to vrlo važnu ostvario je i Arsenal koji je savladao Sevilju 2:0 na svom terenu. Trosar je otvorio meč u 29. minutu golom, a onda je Saka u 64. minutu ovjerio pobjedu. PSV je u drugom meču te grupe uspio da savlada Lans sa 1:0 golom Luka De Jonga na startu u 12. minutu. Sada je Arsenal prvi u grupi sa 9 bodova, PSV je drugi sa 5 koliko ima i Lans, a Sevilja je posljednja sa 2 boda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC