• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Istorija u Ligi šampiona: Real Sosijedad razbio Portugalce, Union Berlin osvojio prvi bod!

Istorija na "Anoeti" u meču sa Benfikom, još od dana Darka Kovačevića ovo se nije desilo Real Sosijedadu!

 Remi Napolija i Uniona pobjeda Sosijedada Liga šampion Izvor: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Bio je 17. septembar 2003. godine kada je Darko Kovačević golom u 80. minutu donio pobjedu nad Olimpijakosom na "Anoeti" Real Sosijedadu. Od tada pa sve do meča sa Benfikom ove srijede nije tim iz San Sebastijana pobijedio u eliti na svom terenu. Sada je pala Benfika sa 3:1 i stadion je eksplodirao.

Djelovalo je da bi ovo mogla da bude prava bruka za tim iz Portugala. Prvo je Mikel Merino pogodio u 6. minutu, već u 11. je bilo 2:0 preko Mikela Ojarzabala, a onda je Merinov gol u 15. minutu poništen. Barenečea je povisio na 3:0 u 21. minutu, a Mendez je u 29. promašio penal.

U drugom poluvremenu smanjili su gas igrači domaćina, pa je Rafa Silva smanjio na 3:1. Bez obzira na sve Benfika je sa četiri poraza ispala iz ove grupe, dok je Real Sosijedad na vrhu sa deset bodova i prošli su dalje. Inter kao drugi ima sedam bodova, a Salcburg sa tri boda drži treće mjesto. 

U drugom meču u istom terminu Napoli i Union Berlin su odigrali neriješeno 1:1 u meču koji je trajao gotovo 100 minuta. Na kraju se igralo osam minuta nadoknade, ali nije promijenjen rezultat postavljen početkom drugog poluvremena. Dao je prvi gol Napoli kada je Angisa pogodio poslije pola sata, ali je taj pogodak poništen, da bi Politano na asistenciju Marija Ruija pogodio u 39. minutu. Ipak Fofana je izjednačio u 52. minutu i to je bilo to.

Ovo je bio prvi bod Union Berlina u Ligi šampiona u istoriji i tako su ostali u trci za prolazak dalje. Real Madrid je sa devet bodova prvi, Napoli ima sedam kao drugi, dok je Braga treća sa tri boda.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC