• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEČ GODINE - totalno ludilo u Engleskoj: Osam golova, penali, bijes i sukobi, na kraju remi za pamćenje!

Kakav smo meč gledali u duelu Mančester sitija i Čelsija!

 Mančester siti Čelsi Premijer liga Izvor: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Nevjerovatan meč je viđen u duelu Čelsija i Mančester sitija na Stamford Bridžu! Na kraju smo vidjeli osam golova, preokrete, dva penala, sukobe na terenu, bes Maurisija Poketina na kraju meča i podjelu bodova. Poslije više od 100 minuta igre bilo je 4:4 na kraju derbija Premijer lige.

Sve je počelo sa žutim kartonima za Kukurelju i Palmera i nagovijestilo se da će ovdje biti mnogo vatre. Kada je sviran po mnogima prestrog penal za Mančester siti u 25. minutu to Erling Holand nije propustio da iskoristi. 

Samo četiri minuta kasnije iskusni Tijago Silva je iskoristio asistenciju Konora Galagera za 1:1, a bivši fudbaler Mančester sitija Rahim Sterling je donio prednost "plavcima" poslije dodavanje kapitena Risa Džejmsa. Ipak kada je djelovalo da će se na odmor otići sa prednošću domaćina Manuel Akanđi je u nadoknadi vremena izjednačio na 2:2.

Na startu drugog poluvremena Erling Holand je drugim golom na meču donio 3:2 svom timu, a Nikolas Džekson je potvrdio da je najbolje ljetošnje pojačanje svog tima pogotkom za 3.3 u 67. minutu. Igrao se 86. minut kada je Rodri pogodio za 4:3, ali nije se predavao domaći tim i nakon penala u 95. minutu postavljen je konačan rezultat 4.4 i to golom Kola Palmera koji je ljetos za 40.000.000 evra prešao upravo iz Sitija u Čelsi.

Vidjeli smo na ovom meču koškanje između igrača dva tima, kao i bijes Maurisija Poketina na kraju utakmice kada je u 100. minutu sudija odsvirao kraj kada je njegova ekipa bila u napadu. Sada je Mančester siti prvi na tabeli sa 28 bodova, dok je Čelsi tek na desetom mjestu sa 16 bodova.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC