• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stomak mi se prevrnuo zbog ove slike!" Bizaran napad na Dejvida Bekama: Čovječe, šta ćeš ti sa njim!?

Autor Dragan Šutvić

Fudbaler sklon teorijama zavere bizarno napao Dejvida Bekama, išao do toga da nije bio svjetska klasa kao fudbaler.

 bil gejts i dejvid bekam fotografija  Izvor: Instagram/davidbeckham

Nekadašnji as Premijer lige Met Le Tisije (55), nezaboravni napadač Sautemptona iz devedesetih, pokrenuo je bizaran napad na Dejvida Bekama.

Njemu je zasmetalo to što se Bekam slikao sa Bilom Gejtsom, osnivačem Mikrosofta i svjetski poznatim filantropom.

"Šta ćeš ti sa tim tipom? Da li imaš uopšte bilo kakvu ideju o zločinima koje je on počinio?!", poručio je fudbaler koji je već prepoznat kao teoretičar zavjere, koji širi neprovjerene ili očigledno lažne vijesti koje pokupi sa interneta.

Iako vjerovatno nije potrebno ni naglašavati da Bil Gejts nije ni optuživan, ni osuđivan za bilo kakve "zločine", fudbaler je priznao da mu se slošilo kad je vidio Bekama. "Stomak mi se prevrnuo kada sam viioo sliku Dejvida Bekama i Bila Gejtsa. Mislim, čovječe, bio si dobar fudbaler, nisi bio sjajan i nisi bio svjetska klasa, ali bio si veoma, veoma dobar fudbaler i to što si radio, radio si veoma dobro. Zašto se petljaš sa tim tipom? Da li imaš ideju o njegovim zločinima?", šokirao je Le Tisije.

Le Tisije je ranije označivan kao "antivakser" i redovno je prethodnih godina napadao Bila Gejtsa, navodeći izmišljene optužbe na račun fondacije američkog bogataša.

Društvene mreže su u vrijeme korone pogotovo postale mjesto sa ogromnim potencijalom za širenje različitih dezinformacija u vezi sa koronavirusom, sa širenje teorija zavjera i paušalnih ocjena, a Bil Gejts i vakcine protiv kovida su nepresušan izvor dezinformacija i teorija zavjere, koje širi i poznati fudbaler.

Poznato je da Fondacija Bil i Melinda Gejts ulaže u razvoj vakcina, ali i njihovu dostupnost širom svijeta zbog čega je Gejts česta meta teoretičara zavjera. Primjera radi, njegova fondacija je donirala novac za razvoj intranazalne vakcine protiv respiratornog sincijalnog virusa, kao i za razvoj nove vrste vakcine protiv malih boginja. Takođe, Gejtsova fondacija je bila među učesnicima radionice o vakcinama protiv kovida u vidu spreja za nos, ali ne postoji nikakav dokaz o njegovim zloupotrebama, "zločinima" ili namjerama da nasilno vakciniše ljude i slično.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC