• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac ide u Konjic po pobjedu: Ne potcjenjujemo Igman, ali očekujemo tri boda!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fudbaleri Borca David i Čavić i Alen Jurilj sa mnogo optimizma i samopouzdanja najavili duel sa Igmanom.

 Igman - BOrac najava David Čavić i Alen Jurilj Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Banjalučki Borac nakon reprezentativne pauze vraća se na teren, a crveno-plavi će u subotu od 13 časova gostovati Igmanu u Konjicu.

Ekipa Vinka Marinovića je lider na tabeli Premijer lige BIH, a fudbaleri Borca žele da nastave seriju dobrih rezultata i poručuju da u Konjic idu po pobjedu.

"Očekujemo da se vratimo sa tri boda u Banjaluku , ali ne smijemo nimalo da potcijenimo ekipu Igmana koja je na svom terenu pobijedila i Željezničar, a pokazao je Željezničar koliko nas je namučio u obje utakmice. Sigurno da neće biti lako, igraju na svom terenu, imaju svoje kvalitete, tu je i novi trener koji je tempramentan koji želi zalaganbje uvbijek na 300 odsto. Znamo da su oni takođe temperamentni, ali mi znamo po šta idemo u Konjic", rekao je krilni igrač Borca David Čavić.

Mladi reprezentativac BIH uvjeren je da Borac može da zadrži prvo mjesto na tabeli u preostala četiri kola jesenjeg dijela prvenstva.

"Imamo još četiri kola i jednu kup utakmicu. Atmosfera je super, igramo sa osmijehom. Prvi smo tri mjeseca na tabeli, znamo kako ćemo, znamo da možemo i moramo iz razloga što imamo kvalitet da zadržimo prvo mjesto na tabeli i ostvarimo četiri pobjede", rekao je Čavić.

Izvor: FK Borac

Njegov saigrač i reklo bi se konkurent na istoj poziciji, Alen Jurilj, takođe je optimista pred gostovanje u Konjicu.

"Mi ćemo kao i svaku utakmicu ove sezone ići na pobjedu. Svjesni smo da nas čeka kvalitetan protivnik koji na svom terenu igra stvarno odlično, ali očekujemo tri boda i nadam se da ćemo to ostvariti", rekao je Jurilj.

On se nada da Borac može ne samo da sačuva prednost nad Zrinjskim, nego da ju i poveća do kraja prvog dijela sezone.

"Pauza nam je dobro došla da se malo odmarimo, mislim da smo se jako dobro pripremili za naredna četiri kola i kup utakmicu i nadam se da ćemo ostvariti dobre rezultate. Imamo četiri boda prednosti nad Zrinjskim, nadam se da ćemo to uspjeti zadržati, pa čak i povećati ako osvojimo maksimalnih 12 bodova iz ove četiri utakmice", poručio je Jurilj.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

BANJA LUKA TO ZASLUŽUJE

Tokom zime u klub dovesti najtalentovaniju djecu iz RS, odigrati prijateljske sa pristojnim ekipama iz Zapadne Evrope i sastaviti tim za evropsku jesen. Bilo bi lijepo da se dovede kvartet iz Partizana: Živković, Saničanin, Pantić i Pavlović. Vrijeme je za šampionski i evropski Borac!

Mnk

@BANJA LUKA TO ZASLUŽUJE druze u kojim ti snovima zivis i kojim talentima pricas.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC