• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragović slomljen, a biser Zvezde surovo iskren - Ne smije ovako u LŠ!

Autor Nikola Lalović

Vladimir Lučić i Aleksandar Dragović bili su vidno razočarani ishodom ovogodišnjeg nastupa Crvene zvezde u Ligi šampiona.

 Aleksandar Dragović i Vladimir Lučić poslije Jang Bojs Crvena zvezda Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Crvena zvezda je poražena od Jang Bojsana gostovanju 2:0 (2:0) i tako je šampion Srbije praktično završio takmičenje u Evropi ove sezone. Ostaje meč sa Mančester sitijem na "Marakani" u posljednjem kolu Lige šampiona, ali on nema nikakav takmičarski značaj. Poslije takvog razvoja događaja kapiten i jedan od najiskusnijih u timu crveno-bijelih Aleksandar Dragović bio je vidno razočaran. 

"Pa jeste, sad je gotovo imamo još jednu utakmicu protiv Sitija. Da probamo da pobijedimo za naše navijače. Imali smo toliko šansi, ne mogu da se sjetim da smo ove sezone na nekom meču imali toliko prilika. Mislim da smo generalno igrali jako dobru utakmicu, imali smo šest-sedam velikih šansi. Oni su nam dali dva gola iz prekida. Mogli smo poslije pet minuta da vodimo 2:0, ali tako je u fudbalu kada ne iskoristite svoje prilike. Kažete moralo je mnogo bolje? Pa nismo dali golove, ali po meni mogli smo da pobijedimo. To je tako, ako ne daješ primiš i sada moramo da se fokusiramo na ligu", istakao je Dragović. 

Poslije njega je u miks zonu stao i mladi Vladimir Lučić koji nije bježao od odgovornosti i istakao je da se ekipa nadala ne samo prolasku u Ligu Evrope nego možda i drugom mjestu u grupi!

"U prvom poluvremenu nije bila riješena, ali su uspjeli da stvore veliku prednost iz naših propuštenih šansi. Ne smije to da se dešava u Ligi šampiona. Naravno da nismo očekivali da ispadnemo, nadali smo se i drugom mjestu, a vidite kako smo završili. Ostaje jedna velika žal...", rekao je Lučić. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC