• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor "orlova" o Ugriniću: Srbija nije mogla ranije da zove! Selektor ga je pratio i kad se uvjerio u kvalitet...

Autor Dragan Šutvić

Nakon izjave Filipa Ugrinića, javio se direktor reprezentcije Srbije Stevan Stojanović.

 direktor srbije stevan stojanović o filipu ugriniću Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije čeka žrijeb na kojem će saznati rivale na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj 2024. godine. Zbog zanimljivog raspleta u finišu kvalifikacija jasno je da neće moći da igra protiv Švajcarske, čiji je reprezentativac postao Filip Ugrinić, momak srpskih korijena. Fudbaler Jang bojsa otkrio je nakon meča protiv Crvene zvezde u Bernu kako je došlo do toga da prihvati poziv Švajcaraca, a zatim mu je stigao i odgovor.

Nakon što je mladi vezni fudbaler istakao da selektor Stojković nije znao ni kako se on zove, a dodao je i da je Srbija zvala prekasno, javio se direktor A reprezentacije Stevan Stojanović. "Dika" je odgovorio reprezentativcu Švajcarske da poziv Srbije ne može da stigne prekasno!

"Vidio sam njegovu izjavu poslije utakmice Crvene zvezde i Jang Bojsa. Ne znam samo šta znači riječ kasno! Da smo se kasno javili... Kontaktirali smo ga, kada je počeo da igra dobro i pruža kvalitetne partije. Nismo mogli ranije. Selektor Stojković ga je pratio i kada se uvjerio da ima kvalitet za Srbiju, dobio sam zadatak da ostvarim kontakt sa Ugrinićem", rekao je Stevan "Dika" Stojanović za "Kurir".

Stojanović je ispričao kako su izgledali kontakti sa Ugrinićem i kada je bilo planirano da on debituje u dresu Srbije, da je prihvatio Piksijev poziv u nacionalni tim! 

"Zvao sam njegovog oca koji mi se nije javio. Poruku mi je poslije toga poslao Ugrinićev menadžer i rekao da je Filip odlučio da igra za Švajcarsku, jer živi tamo. Njegov izbor, poštujemo to. Ali, mora da se zna, nemamo termine za reprezentaciju kao ranije. Sada je manje prijateljskih, a više takmičarskih mečeva. Konkretno, htjeli smo da Ugrinić igra protiv Belgije, ali... Izjasnio se, idemo dalje. Nema problema. Pratimo neke igrače. Naučili smo lekciju", ispričao je direktor A reprezentacije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC