• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teške optužbe Nemanje Vidića za selektora Srbije! Piksi odgovorio: Kakve bre, cifre on spominje?!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji reprezentivac Srbije i kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić istakao je u intervjuu za "NIN" da su Dragan Stojković Piksi i njegov stručni štab za dvije godine koštali Savez čak 16 miliona evra.

 Nemanja Vidić Dragan Stojković Piksi  Izvor: MN PRESS

Bivši igrač Crvene zvezde Nemanja Vidić "udario" je na Piksija u intervjuu za "NIN".

"Pošto sam ja član Skupštine, imam pristup informacijama koliko se novca troši u Fudbalskom savezu Srbije. Došao sam do podatka da je u zadnje dvije godine za selektora i njegov stručni štab potrošeno 16 miliona evra. To je osam miliona evra godišnje", rekao je Vidić.

Selektor "orlova" je reagovao na ovu izjavu rekavši da će se detaljno baviti time kad prođe žrijeb za EURO 2024, koji je na programu u subotu u Hamburgu.

"Drago mi je što sam došao ovde u Hamburg, gde će se u ovog vikenda okupiti krem evropskog fudbala. Mi smo ovde doveli Srbiju, rezultatima ostvarenim na terenu u kvalifikacijama, doveli smo je ovde da je promovišemo na najbolji mogući način. A kad se ova svečanost završi, onda ću sigurno odgovoriti Nemanji Vidiću! Odgovoriću mu na njegove obmane, iznošenje netačnih informacija, pokušaje da me diskredituje, da se u narodu stvori nekakva lažna slika o meni", rekao je Piksi za "Informer".

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Prema njegovim riječima, sačekaće dok svečanost prođe kako i dolikuje i da svi budu ponosni što je Srbija izborila plasman na šampionat Evrope, a onda će se posvetiti Vidiću i njegovim izjavama.

"Sačekajmo da ova svečanost prođe kako dolikuje, da budemo ponosni što je Srbija ovde, pa kad se vratim u Beograd baviću se Nemanjom Vidićem i njegovim tvrdnjama. Kakve, bre, cifre pominje?! Pusti ti, majstore, Kinu i Japan. Ali OK, biće narednih dana vremena i više nego dovoljno za razgovor na tu, kao i neke druge teme", dodao je selektor Srbije, a prenijele "Nezavisne novine".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC