• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glavni problem je Barak Bahar! Zašto je Luka Milivojević odbio Zvezdu: Srpski fudbal nije napredovao jedan odsto!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luka Milivojević bez uvijanja o srpskom fudbalu i Baraku Baharu.

 Luka Milivojević i srpskom fudbalu i Baraku Baharu Izvor: MN PRESS

Bivši reprezentativac Srbije Luka Milivojević napustio je Premijer ligu ovog ljeta i nije se vratio u Crvenu zvezdu ili Olimpijakos - kako su mnogi navijači mislili - nego je otišao sa Markom Nikolićem u Dubai. Standardan je u timu Šabab Al Ahlija. U intervjuu za "Meridian Sport" Ističe da su mediji imali pravu informaciju i da je zaista bilo kontakta, ali "ne u velikoj mjeri" i da ipak nije bio toliko blizu povratku na Marakanu.

"Mislim da Crvena zvezda drugačije treba da bazira svoju priču. Imam ideju da karijeru privedem kraju na drugačiji način. Najmanji problem je da se vratim u Zvezdu, voljeni klub, ali postoje drugi razlozi", kazao je Milivojević i objasnio da su mu crveno-bijele boje i dalje u srcu, a da se nije vratio zbog srpskog fudbala:

"Crvena zvezda je u svakom smislu odskočila od ostatka timova i situacija je mnogo bolja nego u vremenu kada sam nosio crveno-bijeli dres. Ali, problem je u srpskom fudbalu. On sve ove godine nije napredovao ni za jedan odsto. Jednostavno, ne vidim sebe u tome."

Milivojević je inače ponikao u Radničkom iz Kragujevca, potom je igrao za Rad, da bi u zimu 2012. godine stigao na "Marakanu". Proveo je sezonu i po u Zvezdi i potom se nastavilo njegovo putovanje: Anderleht, Olimpijakos, pa Kristal Palas u kome je igrao šest godina. Od tada se mnogo toga promijenilo u Zvezdi, ali...

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

"Zvezda ima veoma dobar sastav. Uopšte nije bilo neophodno uložiti toliko novca u tim, ali činjenica je da je sastavljena ekipa od kvalitetnih pojedinaca. Po mom mišljenju glavni problem je trener, Barak Bahar. Stavka broj jedan, prilikom sklapanja novog tima, pogotovo kada su ambicije velike, jeste ozbiljno skautiranje i pažljiv odabir trenera. Zvezda je promašila sa trenerom. Nije on jedini krivac, jer određenu odgovornost treba da snose i oni koji su ga angažovali", istakao je Milivojević.

"Znam da je uprava imala najbolju namjeru, ali smatram da to nije bila dobra odluka. Igrački kadar je sasvim u redu, ali kažem, nastao je disbalans. Oni najbolje znaju kako i zašto. Siguran sam da niko od nas, navijača Crvene zvezde, nije zadovoljan. Ubijeđen sam u to", zaključio je bivši srpski reprezentativac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC