• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda našla zamjenu za Bahara!? Ako ga smijeni, već se zna KO DOLAZI - desna ruka Jirgena Klopa!

Autor Milutin Vujičić

Rukovodstvo Crvene zvezde i dalje nije potpuno sigurno da li će Barak Bahar od proljeća biti na klupi, tako da je kontaktiralo i potencijalne zamjene.

 Zamjena za Baraka Bahara Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ne igra dobro ove jeseni, a iako je rukovodstvo dalo podršku treneru Baraku Baharu do kraja polusezone - sve više se šuška da bi na pauzi moglo da dođe do promjene. Razlog zbog kog Zvezda i dalje "čuva" Bahara je prije svega finansijske prirode (u slučaju otkaza dođu mu 3,6 miliona evra), a isto tako i dalje tinja nada da bi pobjedom u "večitom" derbiju mogao da okrene situaciju u svoju korist.

Ako se to pak ne desi, Zvezda navodno ima i rezervnu opciju - u pitanju je Željko Buvač, prenosi "Sport Klub". Sadašnji direktor moskovskog Dinama, i nekadašnja desna ruka Jirgena Klopa, prvi je pik za Baharovog nasljednika, ako uopšte bude bilo potrebe da se angažuje.

Nezvanično, kontakt je uspostavljen preko tehničkog direktora Marka Marina, koji dobro poznaje Željka Buvača, ali konačna odluka nije donijeta i na kraju krajeva zavisi prije svega od rezultata Crvene zvezde do kraja polusezone. Već sutra Crvenu zvezdu čeka meč sa Radničkim iz Niša u Kupu Srbije na "Marakani", pa sa Mladosti u okviru Superlige, dok potom 13. decembra dolazi i Mančester siti. Nakon toga je planirano da igraju sa Spartakom u gostima, pa sa Partizanom u Humskoj 20. decembra.

Podsjetimo, prethodnih dana navijači Crvene zvezde su "dozivali" i Vladana Milojevića ponovo u klub nakon što je podnio ostavku u Apolonu iz Limasola, a dobro je poznato da je upravo ovaj trener postavio osnov nove ere kluba kada je 2017. godine stigao na "Marakanu".

Što se tiče Bahara, njegov učinak je najbolji bio tokom priprema, kada je Zvezda "letjela" i pobjeđivala je Zenit, Fenerbahče i Fiorentinu, da bi sredinom avgusta ušla u krizni period i još nije izašla iz njega. U Evropi je osvojila tek bod.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:12
Zvižduci Baharu
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

(SportKlub/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC