• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posesivna majka fudbalera digla glas, tiče se i Vlahovića

Majka Adrijena Rabioa ima plan za svog sina i u to je upleten i Dušan Vlahović.

 Majka Adrijena Rabioa Izvor: Profimedia/JB Autissier / Panoramic

Juventus se svojski trudi da produži ugovor sa Dušanom Vlahovićem i Adrijenom Rabioom, ali im za sada to ne ide od ruke. Kod Vlahovića je problem što ga "uslovljavaju" da pristane na manju platu kako bi pomogao klubu u krizi, dok je Rabio ljetos izašao u susret Juventusu tako što je ugovor produžio za godinu dana. Kako mu sada ističe sljedećeg ljeta i već za dvadesetak dana može da pregovara sa drugim klubovima, pojavile su se informacije da je rekao da "staroj dami".

Zbog ovih navoda koji su preplavili italijansku štampu, hitno se oglasila Adrijenova majka Veronik, koja brine o njegovoj karijeri, a koja je postala i poznata kao "tvrd pregovarač": "To nije istina!", naglasila je Veronik za agenciju ANSA: "Adrijen ništa još nije odlučio, ne sviđaju mi se lažne vijesti koje su se pojavile".

Pitanje je koliko će ovakve informacije "omekšati" Adrijena Rabioa da ostane u Torinu, a još manje njegovu majku Veronik koja oduvijek brine o njegovoj karijeri. Upravo je ona "odjavila" Pari Sen Žermen u ljeto 2019. godine i ubijedila sina da potpiše za Juventus, kada je sa njom stigao i na potpis ugovora. Nekoliko puta je poslije toga bio na pragu Mančester junajteda, ali je na kraju transfer propao jer je majka tražila previše novca.

Izvor: Profimedia/IPA Sport

Rabio je inače odigrao 191 utakmicu za Juventus i zabilježio je 19 golova i 15 asistencija, a standardan je i ove sezone, što će reći da "stara dama" i te kako ima razloga da produži saradnju sa njim. Ali, pošto zarađuje oko osam miliona evra godišnje, pitanje je da li će imati da plati... Posebno ako Vlahović ne pristane na manje.

Trenutno, Vlahović zarađuje 12 miliona evra godišnje do 2026, a prema njihovoj ideji potpisao bi do 2027. ili 2028. za osam miliona po sezoni.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC