• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Evropi - TSC pisao UEFA! Haos pred najbitniji meč, neće da igraju protiv Olimpijakosa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Moraće brzo da se donese odluka o meču Olimpijakosa i TSC-a u Pireju.

 TSC pisao UEFA zbog utakmice sa Olimpijakosom Izvor: MN PRESS

Posljednje kolo grupne faze Lige Evrope donosi veliki derbi u Pireju, gdje Olimpijakos i TSC treba da odluče o trećem mjestu u grupi, a samim tim i o plasmanu u nokaut fazu Konferencijske lige koja se igra narednog proljeća. Timu iz Bačke Topole potrebna je pobjeda za taj veliki uspjeh, ali bi meč mogao da obilježi skandal nezapamćen u evropskom fudbalu!

Kako prenosi "Sportski žurnal", TSC je obavijestio UEFA da neće igrati meč u Pireju ukoliko se njihovoj delegaciji ne dozvoli da na stadionu odgleda jednu od najbitnijih utakmica u klupskoj istoriji! Zbog nereda na sportskim priredbama Grčka je odlučila da se sve utakmice u zemlji, vjerovatno i one međunarodne, igraju bez prisustva publike, što je odluka zbog koje je ekipa iz Bačke Topole zaprijetila Olimpijakosu.

TSC je zakupio autobus koji je trebalo da preveze njihove navijače do Pireja, ali su morali da otkažu taj aranžman. Navodno, nikakva garantna pisma srpskog kluba nisu uspjela da poprave situaciju, pošto je Olimpijakos odlučan - samo ekipa i 10 ljudi iz rukovodstva mogu da budu na stadionu Karaiskakis!

Ostaje da se vidi kako će UEFA reagovati na pismo TSC-a i da li će u kratkom roku donijeti odluku o ovom meču. Podsjećamo, utakmica će se igrati u četvrtak uveče, a TSC iz Bačke Topole treba da odradi trening na stadionu u srijedu uveče. Kako sada stvari stoje, tada će izlaziti na teren, ali za dan kasnije još nije poznato...



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC