• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSC ostaje bez trenera? Lazetić otišao u Rusiju, da li je ovo kraj?

Da li će TSC ostati bez trenera? Žarko Lazetić na prekretnici.

 Žarko Lazetić na meti Sočija Izvor: MN PRESS

Srpski trener Žarko Lazetić važi za jednog od najtalentovanijih trenera u Srbiji i uskoro bi mogao da krene dalje. Sjajno vodi TSC, prošle sezone je sa njima bio drugi u prvenstvu Srbije i vodio ih je u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a iako se klub iz Bačke Topole nije proslavio u Evropi - za njega ima interesovanja.

Prema pisanju ruskih medija, Lazetić je na meti Sočija i prethodne večeri je uživo pratio njihov meč protiv Orenburga (1:1). Navodno, Lazetić se nalazi u najužem izboru kandidata za trener ovog ruskog kluba, a želio je i na licu mjesta da se uvjeri u kvalitet tima i da očigledno popriča sa rukovodstvom. Za sada nema informacija da li je dogovor postignut i da li će Lazetić preuzeti ruski klub.

Soči je inače trenutno bez trenera, pošto je prethodno smijenjen Aleksandar Točilin, inače drugi njihov trener ove sezone pošto ih je prvo vodio Dimitrij Hohlov. Klub sa obale Crnog mora je na posljednjem mjestu Premijer lige Rusije i to je sigurno demotivacija za Lazetića, koji u Srbiji ima znatno povoljniju situaciju.

TSC je trenutno trećeplasirani i u četvrtak ih čeka meč sa Olimpijakosom u Atini, gdje u teoriji i dalje mogu da dođu do pobjede i plasmana u Konferencijsku ligu, ali neće biti lako. Prethodno je Lazetić vodio Metalac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC