• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Taj vam neće podnijeti ostavku! Bivši igrač Zvezde opleo po Baharu pred Siti: Kad ode, može samo u Izrael!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Barak Bahar dobio prilično teške riječi pred meč sa Mančester sitijem.

 Nikola Petković smatra da Barak Bahar neće podnijeti ostavku Izvor: Bane T. Stojanovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda večeras od 18.45 igra posljednji meč grupne faze Lige šampiona protiv Mančester sitija, ali je za Baraka Bahara mnogo važniji susret naredne srijede - protiv Partizana u Superligi. U odnosu na rezultat u "vječitom" derbiju, moći će da se priča da li je bilo išta pozitivno u igri crveno-bijelih ove jeseni, a Nikola Petković ističe da je jedino rješenje da Bahar podnese ostavku, što se neće desiti.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je u izjavi za TV "Informer" ispričao da "Zvezda ima problem oko trenera i samo se vrti u krug", i da je svjestan da tu nema promjena: "On neće napustiti klub sigurno. Neće podnijeti ostavku. Ovo mu je prvi inostrani angažman, zadovoljan je i sa finansijske strane, poslije ovoga nigdje ne može da bude trener osim u Izraelu", kazao je Petković.

"Utakmica bi bila dobra promocija za mlade igrače, ako ih gurne u vatru. Siti ne igra baš najbolje u posljednje vrijeme, možda će igrati sa najboljim igračima, a možda i sa drugom postavom. Ali, Zvezda treba da se fokusira na promociju mladih fudbalera. Treba pustiti momke da igraju, znam kako smo mi igrali, bila je borba, sad se izgubio žar. Sve je otišlo u pogrešan smjer. Teško je vratiti neka ranija vremena. Katastrofalno je stanje u našem fudbalu. Potrebne su promjene sistema, od saveza do saveza, proces koji bi trajao četiri, pet godina, ako sada počnemo", naglasio je bivši fudbaler Crvene zvezde.

Nikola Petković je u Crvenoj zvezdi igrao u tri mandata, a karijeru je završio 2020. godine u Vojvodini: "Čudno je da ideš da ne izgubiš u derbiju. Sada je liga toliko 'pala', ostali timovi ne mogu da se nose sa Zvezdom i Partizanom, pa se svelo na jednu utakmicu", istakao je Petković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC