• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda htjela da zamijeni Bahara! Stigla potvrda iz Dinama

Crvena zvezda (za sada) ne mijenja Baraka Bahara, ali je razmišljala o tome, potvrđeno je iz Rusije.

 Crvena zvezda htjela Buvača za trenera Izvor: YouTube/Nobel/Screenshot/MN Press

Crvena zvezda ne igra dobro ove jeseni i većina smatra da je to do novog trenera Baraka Bahara. Navijači su mu zbog loših igara i ne tako bajnih rezultata dali "žuti karton", da bi potom rukovodstvo stalo na njegovu stranu i poručilo da sigurno do kraja godine neće biti smijenjen, međutim da se razmišljalo o tome govore vijesti iz Rusije.

Nedavno se pojavila informacija da je Crvena zvezda, preko tehničkog direktora Marka Marina, kontaktirala Željka Buvača i pitala ga da li bi bio zainteresovan da preuzme klub. Nekadašnji pomoćni trener Jirgena Klopa je već godinama sportski direktor u Dinamu iz Moskve, a navodno je rekao "ne" jer ne želi da se vraća trenerskom poslu i više se vidi u fotelji. Da je bilo kontakata, sada je zvanično potvrđeno i iz Dinama.

"Popričali smo sa Željkom Buvačem oko njegovog potencijalnog imenovanja za glavnog trenera Crvene zvezde. Informacija o tome da je on interesantan Zvezdi, ali i nekim drugim klubovima je tačna. Ali, uvjeravamo - Željko će ostati kod nas", rekao je član rukovodstva Dinama Dmitrij Gafin za rusku agenciju TASS.

Bahar je na klupi Crvene zvezde vezao šest pobjeda u domaćim takmičenjima, ali neke od njih uopšte nisu bile uvjerljive, dok je klub ispao iz Lige šampiona i u srijedu ga čeka nevažan meč sa Mančester sitijem u Beogradu. Ključna utakmica za Bahara trebalo bi da bude "vječiti" derbi protiv Partizana, zakazan za narednu srijedu u Humskoj, a od rezultata ovog susreta mogla bi da zavisi i njegova sudbina na "Marakani".

"Ne mogu da kontrolišem šta se piše i govori u medijima, radim svoj posao. Dajem sve od sebe i radim najbolje što mogu za ovaj klub i njegove uspjehe. To je ono što mogu da uradim, ne razmišljam o drugim stvarima", kazao je Bahar nakon što je Zvezda protiv Mladosti oborila svjetski rekord.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC