• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić sa gazdom Mančester sitija na Marakani: Bogataš iz Emirata vlasnik je tri fudbalska kluba (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predsjednik Srbije u loži stadiona Crvene zvezde sa gostom iz Azije, koji se ne pojavljuje često na mečevima svog tima.

 Aleksandar Vučić na tribinama sa vlasnikom Mančester sitija Izvor: TV Arena sport/screenshot

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prati meč Crvena zvezda - Mančester siti u Ligi šampiona, na stadionu "Rajko Mitić". On je u loži sjedio u društvu Halduna Al Mubaraka, vlasnika Mančester sitija, koji se ne pojavljuje često na mečevima "građana". Al Mubarak (48) je arapski milijarder i zvaničnih vlade Emirata. On je visoki funkcioner Abu Dabija, predsjedavajući Uprave za izvršne poslove u svojoj zemlji i savjetnik predsjednika Ujedinjenih Arapskih Emirata, Mohameda Bin Zajeda. Vlasnik je tri fudbalska kluba - Mančester sitija, Melburn sitija i Mumbaj sitija.

"Haldun je moj lični prijatelj, ali i veliki prijatelj Srbije. O svemu smo danas razgovarali, a ja sam po svaku cijenu izbjegavao temu fudbalske utakmice između Crvene zvezde i Mančester sitija. Rekao sam Haldunu da se nadam da će sljedeće godine da dođe u Beograd, ali bez Mančester Sitija. Bilo bi dobro da oni na žrijebu dobiju neke druge timove!", objavio je Vučić uz fotografiju sa gazdom šampiona Evrope i Premijer lige.

Vučić je pratio meč i u društvu generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, što se vidjelo u prenosu na TV Arena sport. Crveno-bijeli današnjom utakmicom završavaju učešće u grupnoj fazi najjačeg takmičenja i u Evropi, s obzirom na to da su poslije poraza u prošlom kkolu protiv Jang Bojsa ostali bez šanse za plasman u Ligu Evrope sa trećeg mjesta. Sa druge strane, Mančester siti i RB Lajpcig su bez većih problema opravdali ulogu velikog favorita u ovoj grupi Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC