• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda objavila saopštenje usred utakmice! Superliga, Real Madrid, Barselona, milioni, milijarde... Samo ovo je istina!

Autor Mladen Šolak

FK Crvena zvezda hitno se oglasila i oštro demantovala pisanja medija.

 Crvena zvezda demantovala da je uključena u projekat Superliga Evrope Izvor: MN PRESS

FK Crvena zvezda oštro je demantovala pisanja medija o tome da je stupila u kontakt sa inostranim klubovima o svom pristupanju takozvanom projektu "Superlige Evrope", koji predvode Real Madrid i Barselona, a koji je suprotstavljen UEFA.

Saopštenje FK Crvena zvezda prenosimo u cjelosti:

"FK Crvena zvezda odlučno demantuje bilo kakvu povezanost sa tzv. projektom 'Superlige', i svoju budućnost vidi isključivo u UEFA takmičenjima. Smatramo da fudbal ne može biti u okviru zatvorene lige i po tom pitanju u potpunosti dijelimo vrijednosti koje zastupa UEFA. Crvena zvezda ima odličan odnos i sa UEFA i sa ECA. U okviru najviših organa ECA, Zvezda ima i svoje predstavnike. Kao bivši šampion Evrope, klub svoju dalju budućnost po pitanju takmičenja na Starom kontinentu, vidi jedino i isključivo u okviru takmičenjima pod okriljem UEFA".

Španski portal "Mundo Deportivo" pisao je o Zvezdi u novom tekstu o navodnom planu tvoraca "Superlige", ubrajajući je u timove koje su Real Madrid i Barselona kontaktirali da bi u roku od godinu dana pristupili takmičenju.

"Superliga mogla bi da bude kratkotrajno rješenje za finansijske probleme Barselone i Reala, zahvaljujući finansijskoj injekciji od jedne milijarde, koja bi mogla da bude uplaćena kluibovima u slučaju da evropski tribunal sljedećeg četvrtka presudi u njihovu korist... Na početku, novo takmičenje bi uključivalo klubove sa evropskim pedigreom i sa rezultatima koji više nisu vrhunski - PSV, Fejnord, Portugalci, Crvena zvezda, Anderleht... Ti timovi dobili bi ekonomsku injekciju i već postoje kontakti sa više od 60 timova koji bi se pridružili projektu".

Ipak, sve navedeno nije istina, što je Zvezda potvrdila. Ovo saopštenje objavljeno je usred utakmice Spartak Subotica - Crvena zvezda koja se igra na Gradskom stadionu na sjeveru Bačke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC