• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u svlačionici: Izbačen iz reprezentacije zbog Mesijeve supruge?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Papu Gomez navodno je izbačen iz reprezentacije Argentine zbog Mesijeve supruge Antonele.

 Papu Gomez izbačen iz reprezentacije Argentine Izvor: Instagram/antonelaroccuzzo/Papu Gomez/Instagram/PapuGomez/ Printscreen

Alehandro Papu Gomez (35) osvojio je sa Argentinom Svjetsko prvenstvo, a onda je pao na doping testu. Doduše, pojedini mediji tvrde da je i prije početka Mundijala pao na kontroli, ali je i pored svega toga zaigrao sa Lionelom Mesijem i sunarodnicima i napravio istorijski uspjeh.

On je poslije toga izbačen iz reprezentacije, tačnije nije dobijao pozive selektora Lionela Skalonija. Mnogi su mislili da je to zbog doping testa, ali je navodno razlog svega Mesijeva supruga Antonela Rokuco. Tačnije, komentar koji je Gomez imao tokom slavlja "gaučosa" poslije pobjede protiv Holandije i plasmana u finale.

Tada je u svlačionici vladala velika euforija, slavio se prolazak u finale, a onda...

"Svi su bili srećni, pjevali su kao ludi. Šta je u tom trenutku Papu rekao? Izgovorio je 'Daj mi Antonelu'. Zamislite Mesijev laserski pogled. Bio je to crveni karton za njega", ispričao je voditelj emisije "A la tarde" na jednoj argentinskoj televiziji.

Uz to je Alehandro poznat i kao škrtica. "I selektor Skaloni i saigrači su ogorčeni zbog cijele te situacije. Znate da mu je nadimak 'škrtica'. Svaki put kada su otišli da igraju tenis i kada je došlo vrijeme za plaćanje termina on bi samo nestao. Ista situacija je i kada se plaćala hrana. Njegova supruga Linda je isključena iz jedne grupe za ćaskanje u kojoj su supruge fudbalera", tvrdi voditelj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC