• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit scena na konferenciji za medije: Izvinite, zove me Žoze Murinjo (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Žoze Murinjo prekinuo je konferenciju za medije bivšeg pomoćnika Rikarda Formosinja.

 Zoze Murinjo prekinuo konferenciju za medije pozivom Izvor: Printscreen/Twitter/GIFN/ObiOne

Kada vas Žoze Murinjo zove, onda morate da se javite na telefon. Nebitno u kakvoj se situaciji nalazite. Bar je tako u slučaju Rikarda Formosinja, nekadašnjeg pomoćnika jednog od najboljih trenera na planeti. Hit snimak nastao je na konferenciji za medije.

Formosinjo je trener kluba Modern Fjučr u Egiptu i odveo je ekipu u finale tamošnjeg Kup takmičenja. Poslije meča došao je pred novinare i dok mu je novinar postavljao pitanje, on je zavukao ruku u džep, izvadio telefon i pogledao ko ga zove. "Izvinite, ali njemu moram da se javim. Murinjo me zove", izgovorio je Formosinjo.

Uslijedio je kratak razgovor u kom mu se Rikardo zahvalio na čestitkama i onda je dodao da će ga "pozvati ubrzo, samo da završi konferenciju". Čim je prekinuo vezu počeo je da se smije, a čuli su se i pozdravi prisutnih za Žozea.

Za pehar igraće protiv egipatskog Al Ahlija, a do finala je Formosinjov tim došao na zaista spektakularan način. Poslije 90 minuta igre bilo je neriješeno (0:0), pa se odmah pristupilo izvođenju penala. Tamo je njegov tim prvi promašio penal u trećoj seriji, ali je tim Piramidsa bio neprecizan u četvrtoj. Ponovo je u šestoj seriji Piramids imao penal za prolaz, jer je Mohamed promašio, ali je i Galal bio neprecizan. Identična stvar dogodila se u 10. seriji. Onda je u 17. seriji Rabia bio precizan, a onda je Osama Galal postao tragičar, Prvo je promašio taj penal u šestoj, a onda i u 17. seriji i tako je koštao svoj tim prolaska u finale.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC