• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uzeo Ligu šampiona, istisnuo Kasiljasa, a tek sa 42 rekao dosta!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Svojevremeno je istisnuo Ikera Kasiljasa sa gola, branio je za velikane i ispisao najslavniju stranicu istorije jednog malog kluba!

 Dijego Lopez završio karijeru Izvor: PATRIK STOLLARZ / AFP / Profimedia

Gotova je jedna velika karijera! U 42. godini se od aktivnog igranja fudbala oprostio Dijego Lopez, nekadašnji čuvar mreže koga najviše pamtimo u dresu Viljareala, Real Madrida, Milana i Espanjola. Sjajni golman koji je u nevjerovatnoj konkurenciji stigao i da brani za Španiju počeo je u Lugu, pa je onda godinama branio za rezervne timove Real Madrida. Kako nije dobijao šansu u prvom timu otišao je u Viljareal i to se ispostavilo kao sjajan potez!

Odmah je postao prvi golman, dogurao je sa ovim timom do polufinala Lige šampiona, a nakon neuspješne epizode u Sevilji u sezoni 2012/13 dobio je šansu da brani u prvoj postavi Reala u naredne dve godine. Tada je osvojio Kup Kralja, ali i Ligu šampiona! Nakon toga dve sezone proveo je u Milanu, pa je postao prava legenda Espanjola za koji je nastupao šest sezona. Prošle godine je grijao klupu u Rajo Valjekanu, a sada je sa 42 godine shvatio da njegovo tijelo više ne može!

"Vrijeme je da se oprostim od ovog dijela moje karijere i poslije 18 godina radim mnoge stvari koje za koje nisam imao vremena i budem prije svega sa svojom porodicom. Narednih nekoliko godina će biti važne za mene. Malo je trenera koji dobijaju odmah priliku da rade u sjajnom klubu, vidjećemo kako ću ja proći", rekao je za španske medije Lopez.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC