• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nevjerovatan promašaj u Engleskoj! Svi se smiju napadaču Midlzbroa! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Napadač Midlzbroa napravio veliki kiks pred golom rivala...

 Nevjerovatan promasaj u Cempionsipu video snimak Izvor: Twitter/The92Bible/printscreen

Utakmicama u petak uveče završeno je 25. kolo Čempionšipa, a dok čitav svijet očekuje promociju Lestera u Premijer ligu, fudbalski sladokusci obraćaju pažnju i na neke neobične detalje u najjačoj drugoj ligi na planeti. Jedan od takvih priredio je napadač Midlzbroa Ajzea Džons (24), pošto nikako nije uspijevao da ugura loptu u prazan gol Hadersfilda!

Nakon što je iz igre izbacio protivničkog golmana našao se pred ogromnom metom, ali... Džons je izgubio ravnotežu, pa nije mogao da pogodi loptu i zbog toga je postao hit na društvenim mrežama. Strelac četiri gola u tekućoj sezoni Čempionšipa nastavio je svoj golgeterski post pošto nije pogodio ni na jednoj od čak sedam utakmica u decembru. Pogledajte kako promašuje:

Promašaj Džonsa nije previše koštao Midlzbro jer su uspjeli da zabilježe trijumf i nastave borbu za pozicije koje vode u plej-of. Nakon 25 odigranih kola imaju 36 bodova i zauzimaju devetu poziciju - ekipa Hala koja se nalazi u plej-of zoni bježi im samo tri boda i u ovom trenutku djeluje veoma dostižno.

Sa druge strane, Hadersfild ima ogromnih problema. Nakon poraza od Midlzbroa nalaze se na 21. poziciji sa samo 25 osvojenih bodova iz isto toliko utakmica. Trenutno su četiri boda ispred Kvins Park Rendžersa, tima koji je u opasnoj zoni i koji bi na kraju sezone mogao da se preseli u treći rang engleskog fudbala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC