• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER LIGA NA "NAJGOREM" STADIONU U ENGLESKOJ? Okolo kuće, navijači u dvorištu, a čeka se fudbalska elita (FOTO)

Iako djeluje kao da ovaj fudbalski objekat nije dovoljno dobar, Luton bi na njemu mogao da bude domaćin Sitiju, Liverpulu, Arsenalu, Junajtedu, Čelsiju, Totenhemu...

 Stadion Lutona  Izvor: Profimedia

Premijer liga je dobila novog člana - prvi put od kako takmičenje nosi ovo ime u elitnom rangu engleskog fudbala zaigraće Luton, a sa "Šeširdžijama" u ligu stiže i spektakularan objekat na kojem su domaćini. Stadion Kenilsvort roud u Lutonu zdanje je koje se nalazi između kuća, pa tako navijači praktično moraju da prođu kroz komšijska dvorišta kako bi stigli na mjesto odigravanja meča.

Dom Lutona je, barem za sada, ispunjavao sve norme za takmičenje, pa se u ovom klubu nadaju da bi i Premijer ligu mogli da igraju na istom mjestu. Ukoliko to ne bude slučaj, postoji više opcija. Jedna je selidba, a druga je otkup i rušenje okolnih objekata kako bi se stadion izgradio. Ukoliko ipak budu domaćini ovdje, gledaćemo spektakularne poduhvate gostujućih navijača da stignu do svojih mjesta. Pogledajte okolinu stadiona:

Prethodnih godina je, tokom Lutonovog vrtoglavog uspona - četiri "promocije" za deset sezona - ovaj stadion bio dobar domaćin brojnim navijačima širom Engleske. Na njemu su u tom periodu gostovali poluprofesionalni timovi koji igraju peti rang, ali i pojedini timovi iz Premijer lige kada se ekipa u kup takmičenjima sastajala sa najboljima.

Među onima koji su dolazili u Kenilsvort roud bilo je i navijača koji su detaljno zabilježili kako to izgleda. Ovim putem će navijači gostujućih timova ulaziti na stadion:

Kenilsvort roud je najčudniji stadion u Engleskoj.
Izvor: Youtube/BluenoseGeo

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bl

Prelijepo.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC