• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJVEĆI PREOKRET U ISTORIJI FUDBALA - SVI IH OTPISALI, A ONI STIGLI U FINALE: Spektakularan meč engleskog kluba (VIDEO)

Spektakularan meč obilježili su četiri gola domaćih, pogodak iz 98. minutu, produžeci i na kraju penali!

 Nvjerovatan preokret Šefild Venzdeja protiv Piterboroa Izvor: Profimedia

Zaboravite Evropu, Ligu šampiona, Mančester siti, Real, Ligu Evrope, Sevilju, Romu i sve druge timove koje ste gledali tokom prethodnih dana. Najbolji meč, najzanimljiviji neutralnim fudbalskim navijačima, odigrali su engleski trećeligaši u borbi za Čempionšip. Ekipa Šefild Venzdeja savladala je Piterboro u polufinalu plej-ofa nakon boljeg izvođenja penala i to nakon što je nadoknadila ogroman zaostatak iz prvog meča.

Prije samo šest dana su na gostovanju ubjedljivo poraženi (4:0) i brojni navijači odustali su od odlaska na stadion za revanš meč. Ispostaviće se da im je to jedna od najgorih odluka u života. Igrači Šefilda nisu dozvolili da ih ubjedljiv poraz, uvrede na društvenim mrežama, pa čak i rasistički skandali usmjereni ka treneru Darenu Muru, poremete i vratili su se jači nego ikad. U revanšu su nadoknadili četiri gola zaostatka i preko Lijama Palmera u osmom minutu nadoknade stigli do produžetka. Prije toga su pogađali Smit u 9. minutu sa bijele tačke, Gregori u 25. i Džejms u 71. minutu susreta koji je za Venzdej bio "život ili smrt".

U dodatnih 30 minuta vidjeli smo po jedan gol na obje strane terena - ponovo je prvi pogodio Piterboro, ali Šefild Venzdej je imao odgovor i na to. Dovoljno dobar da se stigne do penala, u kojima je svaki od petorice igrača domaćeg tima bio precizan sa bijele tačke. Na drugoj strani nije bilo tako - Danijel Batler promašio je u drugoj seriji i veliko slavlje plavo-bijelih moglo je da počne. Pogledajte detalje sa meča, kao i penal-seriju:

Spektakularan meč u borbi za Čempionšip.
Izvor: Youtube/kora star

Fudbaleri plavo-bijelog tima iz Šefilda će u se u finalu plej-ofa boriti za ulazak u Čempionšip, a protivnik će im biti Barnsli ili Bolton. Ta dva tima su u prvom meču remizirali (1:1), a drugi susret na programu je 19. maja. Pobjednik će se 29. maja na Vembliju boriti za plasman u drugi rang engleskog fudbala, a nema sumnje da će i taj meč biti spektakularan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC