• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četiri tima se otimaju za kapitena Zvezde: Stanković zvao Dragovića, a "omiljeni klub" ga pita da smanji platu

Aleksandar Dragović je na meti Austrije iz Beča, kluba u kome je ponikao i za koji je navijao.

 Da li Aleksandar Dragović napušta Zvezdu Izvor: Profimedia/Ronny HARTMANN / AFP

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je nedavno da Aleksandar Dragović "ne ide nigdje iz kluba", međutim informacije koje stižu tokom zimskog prelaznog roka govore drugačije. Kapiten crveno-bijelih slobodan je da pregovara sa drugim klubovima pošto mu ugovor na "Marakani" ističe za šest mjeseci, a svakog dana sve je veći broj interesenata za Austrijanca koji je i dalje u najboljim "štoperskim godinama".

Tako smo do sada čuli da ga prate Dejan Stanković i Ferencvaroš (s tim da Mađari demantuju interesovanje), spominje se potom Leće, Bešiktaš, ali i "uvijek aktuelna" Austrija iz Beča. Klub u kome je ponikao Dragović priznaje da želi da ga dovede, ali imaju problem zbog njegovog unosnog ugovora u Crvenoj zvezdi.

"Nema sumnje da je prethodnih godina zaradio ozbiljan novac - i to s pravom, sjajan je fudbaler. Ako bude postojala mogućnost da dođe, gledaćemo da plata bude u našim okvirima. Iskreno, šanse trenutno nisu velike", rekao je sportski direktor bečke Austrije Martin Otlehner za "Skaj Sports" i priznao da dugo već prate situaciju oko Aleksandra Dragovića, ali da ne žele da žure i naruše hijaerarhiju tako što će njemu dati mnogo veću platu u odnosu na ostale.

"Imam potpuno povjerenje u tim, bez obzira na to da li će doći Dragović...", dodao je sportski direktor koji je naglasio da je njegovom mladom timu ipak potrebno iskustvo.

Podsjetimo, Dragović je došao u Crvenu zvezdu 2021. godine kao slobodan agent i potpisao je ugovor na tri godine. Bio je blizu odlaska već u prethodna dva prelazna roka, kada se za njega interesovala Sampdorija, međutim ostao je u Ljutice Bogdana i čini se da je bio zadovoljniji kod Baraka Bahara ove jeseni.

Ipak, za sada nema nikakvih najava da bi mogao da produži ugovor i ostane na "Marakani" na kojoj je do sada odigrao 121 utakmicu i postigao pet golova. U karijieri je igrao još za Austriju Beč, Bajer, Bazel, Lester i Dinamo Kijev.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC