• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo četvrti put izostaje sa derbija u Milanu - Di Kanio "opleo" po Portugalcu: Nije normalno...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler Lacija i Juventusa smatra da se neke stvari moraju promijeniti.

 Žoze Murinjo Izvor: Raffaele Conti 88/Shutterstock

Paolo di Kanio smatra da nije "normalno" što će Žoze Murinjo propustiti četvrtu gostujuću utakmicu na "San Siru" kao trener Rome i što se Specijalni ne pojavljuje na intervjuima poslije utakmica kada "stvari ne idu kako treba".

Portugalski trener je isključen tokom utakmice Rome protiv Atalante (1:1) u nedjelju, nakon čega nije želio da razgovara s medijima.

To znači da će ponovo biti suspendovan i neće biti na klupi naredne nedjelje kada njegova Roma gostuje Milanu na "San Siru". Portugalac je već propustio tri gostujuće utakmice u Milanu od osam od kada je preuzeo Romu 2021. godine - dva puta protiv Milana i jednom protiv Intera.

"Ovo ne može biti normalno", rekao je bivši napadač Lacija i Juventusa za "Skaj Sport Italija".

"Murinjo je propustio tri utakmice od osam u Milanu. Čak i jedna bila bi previše, zar ne? To ne može biti normalno. Ne želim zvučati kontroverzno, ali Murinjo to redovno radi. Kada stvari ne idu dobro, oni se ne pojave. Želim da razgovaram o fudbalu sa onima direktno uključenima, tako da se ovo mora promijeniti i neko bi trebalo da interveniše", smatra Di Kanio.

Murinjo nije bio zadovoljan suđenjem arbitra Đanluke Aurelijana, koji je juče napravio veliki broj grešaka u meču koji je okončan bez pobjednika.

"Obaveza je da razgovara s medijima, zato bismo trebali reći trenerima: 'Molim vas, bez prigovora, razgovarajmo o fudbalu, izmjenama i drugim stvarima. Treba imati snagu i ličnost da to uradimo."

Roma trenutno zauzima osmo mesto na tabeli, sa četiri boda ispod četvrtoplasirane Fiorentine. Njihova sljedeća utakmica je protiv Lacija u četvrtfinalu Kupa Italije u srijedu, 10. januara, prije gostovanja protiv Milana u nedjelju, u okviru Serije A.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC