• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi biser srpskog fudbala! Hoće ga Mančester siti, a njegov klub traži dva miliona, i to nije sve!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Biser srpske Superlige stiže na "Marakanu"?

 FK Crvena zvezda želi Uroša Sremčevića Izvor: MN PRESS

FK Crvena zvezda hoće da dovede napadača Mladosti iz Lučana Uroša Sremčevića (18) i pregovori o njegovoj selidbi na "Marakanu" su već u toku, objavio je "Kurir". Perspektivni špic skrenuo je pažnju na sebe ove sezone i golom protiv Zvezde na stadionu "Rajko Mitić", a njegov klub navodno traži dva miliona evra, uz 10 do 20 odsto od sljedeće prodaje.

Prema istom izvoru, Sremčevića želi i Mančester siti, koji je već kupovao u Lučanima, i iz Mladosti doveo Đorđa Gordića, koji je sada na pozajmici u belgijskoj drugoj ligi, gdje igra za Lomel, kao i Nikolu Jojića, koji je na pozajmici u Stouku, u Čempionšipu. "Mladi fudbaler želi u Crvenu zvezdu, bez obzira na ponudu bogatog engleskog kluba", objašnjeno je.

Crvena zvezda bi u januarskom prelaznom roku mogla da se rastane sa Jovanom Mijatovićem, svojim najboljim napadačem za koga se najčešće navodilo da će otići u Zenit, kao i Strahinja Eraković, koji je prošlog ljeta otišao u Sankt Peterburg.

"Uroš Sremčević je jedan od najboljih mladih špiceva u Srbiji! Odavno nisam vidio tako kvalitetnog napadača! Mnogo mi se sviđa. Vidjećemo. Lučani su prodali dva igrača Mančester sitiju, Gordića i Jojića. Oni na Zapadu imaju mnogo novca. Ne pitaju se ta djeca mnogo, već klubovi. Nisu Gordić i Jojić mogli da dođu u Zvezdu, ako Mančester siti ponudi 3.000.000 evra. Oni su možda i htjeli u Zvezdu... I još jedna važna stvar. Imate tu i roditelje, koji žele da ostvare svoje želje i ambicije preko djeteta. Sanjaju da budu glavni u selu. Ništa nije isto kao što je bilo prije deset godina", rekao je Zvezdan Terzić u intervjuu za Kurir o Sremčeviću.

KO JE UROŠ SREMČEVIĆ?

Uroš Sremčević rođen je 24. aprila 2006. godine u Kragujevcu, visok je 186 centimetara i igra na poziciji napadača. Omladinski je reprezentativac Srbije, a iz Radničkog 1923 prešao je u Lučane u ljeto 2022. godine. Od tada, iako jako mlad, odigrao je 29 utakmica za "A" tim i postigao četiri gola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC