• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se oglasila zbog Baharove tužbe!

Autor Dragan Šutvić

Saopštenje Crvene zvezde nakon informacija da će Barak Bahar tužiti klub.

 crvena zvezda o tužbi baraka bahara  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Izraelski stručnjak Barak Bahar ima namjeru da tuži Crvenu zvezdu, prenijeli su mediji iz njegove zemlje, a istog dana stigao je i odgovor iz Beograda! Srpski klub oglasio se saopštenjem u kojem se otkrivaju novi detalji saradnje koja je završena nakon samo šest mjeseci i bez prevelikih uspjeha.

U zvaničnom klupskom saopštenju dostavljenom medijima crveno-bijeli navode da su informacije koje su se pojavile u javnosti netačne, kao i da je aktuelni šampion Srbije svjestan obaveza koje mora da izmiri u narednom periodu. Akcija Baharovih advokata nije bila potrebna, smatraju u Zvezdi.

"Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora između Baraka Bahara i Crvene zvezde obavještavamo javnost da su svi navodi netačni. Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera. Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima FIFA. Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mjesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamjerni pokušaj medijskih spekulacija. Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsjetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan poslije smjene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu", navode crveno-bijeli.

Podsjećamo, Barak Bahar je letos stigao na klupu Crvene zvezde i trebalo je da napravi iskorak u Ligi šampiona, ali to se nije desilo.

Crveno-bijeli su grupnu fazu završili na četvrtoj poziciji i ostali su bez evropskog proljeća, dok je i u Superligi tim doživio nekoliko neočekivanih poraza, pa proljećni dio čeka na drugoj poziciji iza Partizana, koji je u posljednjem meču 2023. godine savladao Zvezdu (2:1) na svom stadionu i tako se vratio na čelo tabele.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC