• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BAHAR TUŽI CRVENU ZVEZDU! Haos se nastavlja, Izraelci otkrili nove detalje

Barak Bahar sprema tužbu protiv Crvene zvezde.

 Barak Bahar tuži Crvenu zvezdu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Barak Bahar sprema tužbu protiv Crvene zvezde! Poslije otkaza i povratka u domovinu izraelski stručnjak želi pravnim putem da reši nesuglasice sa crveno-bijelima pišu tamošnji mediji. Navode da mu srpski klub duguje platu i da će to da riješi tužbom pred FIFA.

"Bahar, kao i njegovi pomoćnici Gaj Sarfati, Gaj Vesinger i skaut Adam David uskoro će podnijeti tužbe protiv Zvezde zbog neisplaćenih zarada. U pitanju su plate za prethodnih nekoliko mjeseci. Kada je otpušten iz kluba su prvobitno rekli da je postignut dogovor, ali to nije istina. On je imao trogodišnji ugovor i obratiće se institucijama FIFA", piše u tekstu izraelskog portala "One". Podsjetimo, oni su imali godišnju platu od 1,2 miliona evra.

Na nedavnoj konferenciji za medije generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić pričao je o toj situaciji.

"Ugovor je potpisan na tri godine, Bahar je imao svoju platu i imaće pravo da prima platu dok ne nađe posao. Neće da uzima pare koje nije zaradio, ubrzo će naći klub i tada prestaje naša obaveza plaćanja plate njemu. Žao mi je zbog prekida saradnje, radi se o odličnom treneru, radi se o treneru koji je došao da napravimo iskorak u Evropi. Bahar je odličan čovjek i neke stvari se nisu poklopile od one euforije. Zna da sa ovim skupom igrača nije smio da završi jesen kao drugoplasirani. Da budem iskren, ne u njegovu odbranu, njemu se sve svelo u dvije utakmice na sreću. To su utakmice u Bernu i protiv Partizana u Humskoj. Obje utakmice smo zaslužili da pobijedimo, ali nećemo da pričamo o statistici, to je kao bikini", objasnio je Terzić tada.

Poslije prekida saradnje Zvezda je ekspresno reagovala. Postigla je dogovor sa Vladanom Milojevićem i vratila trofejnog stručnjaka na Marakanu. On će voditi tim u nastavku sezone i boriće se za titulu sa Partizanom. Za to vrijeme uprava kluba izgleda će imati pravnu bitku sa Baharom...

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Kamo sreće da i ti odeš, makar tužio

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC