• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakl Reala i Atletika: Skandal, dva autogola, golman u napadu i rješenje u posljednjoj sekundi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Au kakav meč su odigrali Real Madrid i Atletiko Madrid!

 Superkup Španije Real - Atletiko 5-3 Izvor: Fayez NURELDINE / AFP / Profimedia

Počelo je skandalom, završilo se spektaklom! Real Madrid i Atletiko Madrid su u Rijadu igrali polufinale Superkupa Španije i na kraju je posle produžetaka i preko 120 minuta fudbala golom Brahima Dijaza je meč završen rezultatom 5:3 za "kraljevski klub". U finišu meča Atletiko je bio bez golmana jer je Jan Oblak jurio u napad da poslije kornera i auta postigne gol, ali nisu uspjeli igrači Dijega Simeonea da izjednače u posljednjem napadu! 

Upravo je to pri rezultatu 4:3 za Real Madrid iskoristio rezervista Brahim Dijaz i pogotkom u 122. minutu meča natjerao sudiju koji je dijelio pravdu da konačno dune u pištaljku i označi kraj utakmice za pamćenje. 

Sve je počelo skandalom kada navijači u Rijadu nisu željeli da ispoštuju minut ćutanja posvećen nedavno preminulom Francu Bekenbaueru. Poslije tih ružnih scena na red je došao spektakularan fudbal. Vidjeli smo sve - osam golova, od toga dva autogola, pogodak u posljednjoj sekundi, golmana u napadu...

Mario Hermoso je već u šestom minutu na asistenciju Antoana Grizmana postigao pogodak za 1:0, a zatim smo vidjeli preokret. U prvih pola sata su pogađali Antonio Ridiger i Ferlan Mendi pa su tako odbrane oba tima pokazale da itekako imaju ofanzivne kvalitete. Na odmor se otišlo nerešenim rezutlatom kada je Antoan Grizman dao svoj 174. gol za Atletiko Madrid i postao najbolji strijelac kluba u istoriji. 

Poveo je Atletiko opet u 78. minutu kada je prvi autogol na meču postigao Antonio Ridiger, a zatim je pet minuta prije kraja Dani Karvahal izjednačio. Ušlo se u produžetke u kojima je duža klupa Reala presudila. Djelovalo je da ćemo gledati penale ali je u 116. minutu Hoselu natjerao Stefana Savića da postigne autogol i na kraju je sve riješio Brahim Dijaz. U četvrtak nas čeka drugo polufinale između Barselone i Osasune. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC