• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Radonjić zapalio internet: Prozvao Nejpira

Poraz Šabaza Nejpira protiv Crvene zvezde izvukao je komentar i od Nemanje Radonjića, bivšeg krilnog napadača crveno-bijelih.

 Nemanja Radonjić proziva Šabaza Nejpira Izvor: MN Press/Mondo/Stefan Stojanović

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veliku pobjedu u Evroligi, pošto su na gostovanju u Milanu savladali Olimpiju (76:62). Meč je obilježila majstorska asistencija Miloša Teodosića koju je prokomentarisao čak i Luka Dončić iz daleke Amerike, ali i još jedno blijedo izdanje američkog pleja Šabaza Nejpira koji se tokom sezone iz Beograda vratio u Milanu. Njega je odmah nakon meča kritikovao bivši igrač Zvezde Milutin Aleksić, dok je i fudbalski reprezentativac Nemanja Radonjić imao poruku za organizatora igre italijanskog tima.

Nekadašnji omladinac Partizana i prvotimac Crvene zvezde oglasio se na Instagramu, gdje je podijelio fotgorafiju nekadašnjeg NBA igrača, uz samo tri slova - MVP! bila je to očigledna prozivka za Šabaza Nejpira, koji u dresu Crvene zvezde nije igrao na očekivanom nivou, a zatim je potpuno podbacio i kada se na terenu našao protiv nje.

Izvor: Instagram/n.radonjic7/printscreen

Mnogi su prokomentarisali da je Šabaz najbolji meč za Zvezdu odigrao u dresu Olimpije upravo protiv crveno-bijelih, pošto tim Etorea Mesine nije imao previše koristi od iskusnog košarkaša. Nejpir je katastrofalno šutirao i meč je završio sa samo šest postignutih poena - 1/4 sa linije za slobodna bacanja, 1/4 za dva poena i tek 1/6 u šutu za tri. Imao je pet skokova, četiri asistencije, jednu ukradenu i tri izgubljene lopte, a takav učinak dovoljan je da se "naslađuju" navijači Zvezde.

Naravno, svi navijači sa oduševljenjem su dočekali komentar Nemanje Radonjića i sada je on već viralan na društvenim mrežama. Podsjećamo, Nemanja Radonjić je od jula 2017. do avgusta 2018. godine nosio dres Crvene zvezde. Trenutno je član Torina u italijanskoj Seriji A, a tokom januara će vjerovatno promijeniti klub za koji nastupa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC