• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O magiji Miloša Teodosića priča i Luka Dončić: Javio se zbog najbolje asistencije u Evroligi (VIDEO)

Slovenački košarkaš prokomentarisao dodavanje iskusnog srpskog plejmejkera Miloša Teodosića tokom meča u Evroligi.

 Luka Dončić o Teodosićevoj asistenciji Izvor: MN PRESS

Košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić izveo je nestvaran potez tokom meča protiv Olimpije u Milanu - kada to niko u hali nije očekivao, iskusni plej je strašnim pasom ponašao Dejana Davidovca u uglu terena. Saigrač je ispoštovao Teodosića i pogodio trojku, a onda je cijeli svijet počeo da priča o jednom od najboljih poteza čitave sezone u Evroligi! Između ostalih i Luka Dončić.

Jedan od specijalizovanih sajtova za evropsku košarku objavio je snimak Teodosićeve asistencije, a Luka Dončić je morao da se javi i demantuje tekst koji se pojavio uz video. Po riječima najboljeg slovenačkog košarkaša ovaj pas Teodosića nije bio u Dončićevom stilu jer je Miloš takva dodavanja izvodio i prije nego što se on rodio.

"Miloš Teodosić je asistirao u stilu Luke Dončića", napisao je portal "BasketNews", ali... "Nisam bio ni rođen kada je on pravio ovakve asistencije", dodao je Luka Dončić uz osmijehe, a njegova poruka oduševila je navijače Crvene zvezde. Komentare ispod njegove objave ostavljali su i ljubitelji špasnke košarke, odnosno Amerikanci koji prate samo NBA ligu, pa se može reći da se na raznim krajevima sveta pričalo o Teodosićevom potezu:

Podsjećamo, Luka Dončić je kao igrač Real Madrida imao priliku da igra protiv Crvene zvezde, čiji je veliki navijač. Najbolji slovenački košarkaš ne krije da voli crveno-bijele, a na svojim društvenim mrežama često objavljuje fotografije i video snimke kako prati utakmice srpskog tima. Nema sumnje da bi Zvezdini navijači voljeli da ga vide i kako nosi crveno-bijeli dres.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC