• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prve impresije novog golmana Borca: "Znam da se klub bori za titulu, želim da se dokažem pred najvatrenijim navijačima!"

Autor Dragan Šutvić

Marko Milošević predstavljen je kao novi golman crveno-plavih.

 marko milošević predstavljen u borcu  Izvor: FK Borac

Crnogorski reprezentativac Milan Mijatović napustio je Borac i prešao u Železničar iz Pančeva, a crveno-plavi su ekspresno pronašli njegovu zamjenu među stativama.

U klub iz Platonove ulice stigao je srpski čuvar mreže Marko Milošević, doskorašnji član Debrecina, koji je predstavljen ovog petka u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu.

"Dobro znam da je Borac klub sa dugom tradicijom, bogatom istorijom i da se bori za šampionsku titulu. Sve to je uticalo da dođem u Banjaluku. Želim da dam svoj pun doprinos ekipi na terenu, te da se dokažem pred banjalučkom publikom i najvatrenijim navijačima. Motivisan sam i radujem se novom izazovu. Daću sve od sebe da, zajedno sa saigračima, klub ostvari sve svoje ciljeve i da se, zajedno, radujemo trofejima", prve su impresije Miloševića po dolasku u klub.

Izvor: FK Borac

Kako je istakao, upoznat je sa kvalitetom lige i timovima koji ga čekaju na suprotnoj strani terena.

"Pratio sam ligu koliko sam mogao, a posebno sam upoznat sa ekipama koje su u samom vrhu. Na nama je da dobro odradimo pripreme. Vjerujem da ću se lako uklopiti jer znam da u Borcu igraju momci koji su prije svega dobri ljudi, a svi imamo isti cilj", podvukao je Milošević.

Sportski direktor Oliver Jandrić nije krio zadovoljstvo što je vrlo brzo riješen ključni problem kada je riječ o igračkom kadru.

"Veoma smo zadovoljni što smo postigli dogovor sa Markom Miloševićem koji je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje. Marko je odličan golman, ali ga krase i svi oni ljudski kvaliteti koje želimo da imamo u našoj ekipi - karakter, srčanost i borbenost. Borac ove sezone juriša na sve trofeje i uvjeren sam da će Marko biti od velike pomoći našoj ekipi na putu ka ostvarenju svih ciljeva", naglasio je Borčev sportski operativac.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC