• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO saznaje: Crvena zvezda dobila ponudu od 8.000.000€ za jednog od najboljih igrača!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda je prethodno dobila ponude za Nedeljkovića i Mijatovića, dok je sada i Bukari na izlaznim vratima.

 Crvena zvezda dobila ponudu za Bukarija iz Krasnodara od 8 miliona evra Izvor: Profimedia/Nigel French / PA Images

Crvena zvezda bi ove zime mogla da zaradi ozbiljan novac od prodaje fudbalera pošto je u klub stigla još jedna primamljiva ponuda. Kako saznaje MONDO, ruski Krasnodar je ponudio osam miliona evra za Osmana Bukarija, tako da je i krilni fudbaler iz Gane na izlaznim vratima "Marakane"!

Iako je ta ponuda u skladu sa očekivanjima koja je Zvezda imala, i Krasnodar nudi veći novac nego što je Bešiktaš htio da izdvoji za Bukarija, za sada još nismo čuli "da". Razlog je to što Osman Bukari trenutno igra na Afričkom kupu nacija i logično je da se sačeka da završi nastup nakon čega bi njegova vrijednost mogla čak i da poraste, ali i da privuče pažnju klubova sa Zapada koji su takođe motrili na njega u prethodnom periodu.

Bukari je odigrao najbolju jesen u karijeri i to se prije svega odnosi na grupnu fazu Lige šampiona gdje je imao zapaženu ulogu. Zabilježio je dva gola i dvije asistencije u dresu Crvene zvezde, a posebno se pamti pogodak za vođstvo protiv Mančester sitija na "Etihadu". Asistirao je i u revanšu protiv "građana" u Beogradu, dok je u jedinom bodu Zvezde u Ligi šampiona - protiv Jang Bojsa kod kuće - imao asistenciju i gol u završnici meča.

Lider ruskog prvenstva Krasnodar, koji vodi srpski trener Vladimir Ivić, požurio je i ne bi da čeka do kraja Afričkog kupa nacija. Ipak, malo je vjerovatno da će se transfer utanačiti prije završetka takmičenja na kome je Gana uvijek jedan od favorita, ali se nije proslavila na startu takmičenja. Tako je Bukari, koji je bio strelac protiv Portugala na Mundijalu u Kataru, odigrao samo minut u porazu protiv Zelenortskih Ostrva (1:2), pa ostaje da vidimo da li će selektor ponovo početi da mu vjeruje pošto uprkos dobrim igrama nije standardan.

Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Bukari (25) je inače u Crvenoj zvezdi od leta 2022. godine kada je stigao iz Genta za tri miliona evra, a od tada je odigrao 64 utakmice i zabilježio 22 gola i 16 asistencija u dresu crveno-bijelih.

Osim njega Crvena zvezda će prodati Kostu Nedeljkovića u Aston Vilu za devet miliona evra, dok postoje i ozbiljne ponude za Jovana Mijatovića. Mladi napadač Zvezde je kao i Bukari za sada procijenjen na osam miliona evra, ali nije želio da prelazi u redove Njujork sitija i Zenita koji su najozbiljini do sada. Nada se ponudi sa Zapada, a spominje se prije svih Bajer Leverkuzen.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:47
Gol Osman Bukari
Izvor: TV Arena sport
Izvor: TV Arena sport

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC