• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saznajemo - Zvezdin biser odbio dvije ponude!

Autor Dragan Šutvić

Mladi napadač Crvene zvezde Jovan Mijatović želi da karijeru nastavi na zapadu Evrope.

 jovan mijatović odbio ponude iz rusije i amerike  Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda bi već ove zime mogla da proda dvojicu svojih najtalentovanijih fudbalera Kostu Nedeljkovića i Jovana Mijatovića pošto su za njih stigle ozbiljne ponude, međutim samo jedan od njih je trenutno na "izlaznim vratima". U pitanju je Nedeljković za koga je zagrizla Aston vila i s ponudom od devet miliona evra zadovoljila je apetite i kluba i fudbalera, dok sa druge strane to nije slučaj sa ponudama za Mijatovića.

Za Zvezdinog "Bekama" stigla je ponuda Njujork sitija od osam miliona evra, identična je i Zenitova, međutim prema saznanjima MONDA - Jovan Mijatović ne želi da ide u ove klubove. I ranije je poručivao da nema nikakav problem da ostane u Zvezdi, a procjena je da bi iz nje želio da ide u klubove zapadne Evrope, nikako u Rusiju ili SAD.

Prethodno se spominjalo da su za njega zainteresovani Fejnord i Monpelje, što su za njega daleko primamljivije destinacije, ali vidjećemo da li će i oni ponuditi novac koji će biti po volji Crvene zvezde. Jasno je da na "Marakani" žele da zarade najveći mogući novac od svog fudbalera, ali nije prvi put da se ta ponuda ne poklapa sa idejom i željom samog igrača, tako da je potrebno ipak strpljenje da bi se došlo do konačnog rješenja.

Zvezda još nije donijela odluku da li će Mijatović ostati, ali se svakako planira dolazak Uroša Sremčevića iz Mladosti, sa kojim bi "vunderkind" crveno-bijelih mogao da igra i u tandemu.

"Mijatović i Nedeljković su posljednji koji su na prodaju, ali tržište će odrediti. Vidjećemo za Sremčevića, pokušaćemo da oslobodimo spisak igrača, ali zaključak je da ne može da ode niko čiji bi odlazak ugrozio osvajanje titule, a to je recimo Mirko Ivanić", rekao je nedavno generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić koji je objasnio da je situacija u klubu takva da nema nikoga ko ne može da ode.

Podsjetimo, Mijatović je produkt škole Crvene zvezde i "eksplodirao" je ove sezone sa devet golova u svim takmičenjima, od kojih su pojedini bili veoma bitni jer su donosili bodove. Prema riječima njegovog nekadašnjeg trenera Marka Neđića koji je govorio za MONDO, Mijatović je bez ikakve sumnje "igrač za najboljih pet liga Evrope".

"Ne volim da upoređujem igrače i da ih poredim sa nekim. Tako ih i gradimo, da budu jedinke za sebe. Mislim da je specifičan i svoj. On je i dalje veoma mlad momak, a znate da je Zvezdin dres mnogo teži od svih drugih dresova. Mnogo više sa sobom nosi taj crveno-bijeli dres. Njemu sigurno neće predstavljati problem, on se ne boji šanse i prilika. Zbog tih karakteristika su mu dometi daleko veći. Sa njim će Zvezda imati lijepu budućnost. Zvezda će kroz njega dobro zaraditi, ali imati i čime da se ponosi. Sigurno je na nivou Top5 liga u Evropi", rekao je Marko Neđić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC