• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekadašnji fudbaler Borca karijeru nastavlja u Bijeljini: Partizanovo dijete pojačalo Radnik

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Luka Cucin u Radnik stiže kao slobodan igrač, nakon isteka ugovora sa lazarevačkom Kolubarom.

 Luka Cucin Izvor: Promo/FK Radnik Bijeljina

Radnik iz Bijeljine predstavio je trećeg novajliju ove godine.

Redove jesenjeg šampiona m:tel Prve lige Republike Srpske, nakon Nebojše Gavrića i Staše Baštića, pojačao je Luka Cucin (25), nekadašnji defanzivac Borca Banjaluke i dijete beogradskog Partizana. Prethodno je, krajem 2023, u Radnik stigao i Dejan Živković iz Stupčanice.

Cucin je prošao mlađe kategorije "crno-bijelih", gdje je započeo i seniorsku karijeru, nakon čega je nosio dres novosadske Vojvodine, Spartaka iz Subotice i Inđije, ponovo Partizana i Vojvodine, prije nego što je u zimu 2021. stigao na Gradski stadion.

U Banjaluci se nije dugo zadržao. Poslije šest mjeseci prešao je u albanski Lači, kratko je nosio i dres prvoligaša Srbije, Novog Sada, a posljednjih šest mjeseci nastupao je za Kolubaru iz Lazarevca. Početkom godine postao je slobodan igrač, a sada je odlučio da se priključi semberskom prvoligašu.

Izvor: Promo/FK Radnik Bijeljina

"Luka Cucin je novi igrač u redovima Radnika. Fudbaler koji igra na poziciji desnog beka rođen je 24. novembra 1998. godine u Beogradu. Fudbalski se školovao u mlađim kategorijama FК Partizan, u kome je i započeo seniorsku karijeru, a nakon Partizana nastupao je i za FК Vojvodinu, FК Borac, FК Spartak… U naš tim dolazi iz FК Кolubara Lazarevac, za koji je u jesenjem dijelu prvenstva nastupao na 17 utakmica. Luka, dobro došao u Radnik!",saopšteno je iz Radnika.

Radnik je zimsku pauzu dočekao kao lider m:tel Prve lige RS sa 39 bodova, tri više od drugoplasiranih Laktaša. Dosadašnji transferi jasno pokazuju da Bijeljinci žele da sačuvaju prvo mjesto i vrate se u premijerligaško društvo, gdje su posljednji put nastupali prije dvije sezone.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC