• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jesenji šampion počeo pripreme: Bijeljinci upalili motore, cilj se zna - TITULA!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Šef stručnog štaba Radnika Velibor Đurić izvršio je prozivku igrača, nakon čega su počele pripreme za nastavak sezone.

 FK Radnik Bijeljina počeo pripreme za nastavak sezone Izvor: Promo/FK Radnik Bijeljina

Fudbaleri jesenjeg šampiona m:tel Prve lige Republike Srpske počeli su pripreme za nastavak sezone.

Igrači Radnika, nakon prozivke koju je izvršio šef stručnog štaba Velibor Đurić, krenuli su sa trenažnim procesom sa ciljem da odbrane lidersku poziciju.

Već je poznat i plan priprema, te rivali sa kojima će Bijeljinci odmjeriti snage u kontrolnim mečevima.

"Danas smo i zvanično krenuli sa pripremama za drugi dio sezone prvi trening. Što se tiče plana, u Bijeljini ćemo trenirati tri sedmice, i prva utakmica će nam biti protiv OFК Beograda, 27. januara, u Bijeljini. Za treći februar je zakazana utakmica sa FК Loznica, nakon čega, tačnije 8. februara, slijedi odlazak na desetodnevne pripreme u Metković, gdje imamo zakazane tri utakmice, 10. februara protiv NК Lučko, 14. februara HNК Кruševo, i u povratku je planirana utakmica sa NК Čelik. Generalka je planirana za 24. februar, s tim da još uvijek tražimo protivnika", rekao je Đurić.

Na prvom okupljanju Đuriću su se odazvala 24 igrača, među kojima su i trojica novajlija, dok će Staša Baštić opravdano propustiti prvih par dana priprema, zbog hirurške intervencije na zubu.

"Za sada su nas pojačali Dejan Živković, Nebojša Gavrić, Staša Baštić i Luka Cucin, a klub su zvanično napustili Milan Lalić, Jovan Кačarević i Pavle Maletić."

SPISAK IGRAČA

Na prvom treningu su se pojavili sljedeći igrači: Nikola Lakić, Dalibor Mitrović, Dražen Кrajišnik, Aleksandar Vasić, Luka Cucin, Marko Despotović, Andrija Janjić, Stefan Josipović, Nebojša Gavrić, Marko Perišić, Savo Veljkić, Mihajlo Amidžić, Dragan Matković, Stefan Santrač, Ognjen Ristanović, Dejan Živković, Slaven Stjepanović, Nathan Кrepaldi da Кruz, Aleksandar Maksimović, Milorad Albijanić, Sampson Boampong Virekoh, Nemanja Marić, Uglješa Stevanović, Dragan Došlo.

Ambicije u drugom dijelu sezone su jasne - odbrana prvog mjesta i šampionska titula, odnosno povratak u premijerligaško društvo.

"Naše ambicije, naši ciljevi su nepromijenjeni u odnosu na početak sezone, a to su najviši mogući. Znamo da će biti teško, da će biti izuzetno zahtjevno, jer svako želi da igra protiv Radnika i da da svoj maksimum, ali na nama je da jednim dobrim odnosom i radom, kako na treningu, tako i van njega, opravdamo poziciju na kojoj se nalazimo i vjerujem da će tako biti i na kraju sezone", naglasio je Đurić.

Radnik drugi dio sezone dočekuje sa prednošću od tri boda nad drugoplasiranim Laktašima, a u prvom proljećnom kolu gostovaće Slaviji u Istočnom Sarajevu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC