• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Borac dobio novog predsjednika i direktora

Autor Haris Krhalić

Goran Lukić novi je predsjednik Borca.

 goran lukić Izvor: Promo/FK Borac

Na vanrednoj izbornoj skupštini FK Borac, održanoj u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu u Banjaluci, Goran Lukić, jednoglasno je izabran za novog predsjednika kluba.

Goran Lukić, aprila prošle godine, imenovan je u saziv UO FK Borac, a danas je dobio podršku skupštinskih delegata, kako je i najavljeno.

„Za mene je velika čast, ali ujedno i ogromna odgovornost što sam izabran za novog predsjednika FK Borac. Ne želim da se razmećem krupnim obećanjima i moja želja je da pričam djelima. Puno toga se uradilo u proteklom periodu, a ispred nas je još mnogo posla. Daću sve od sebe da, zajedno sa svojim saradnicima, doprinesem daljem razvoju našeg sportskog velikana, na terenu, ali i van njega. FK Borac je ponos Banjaluke i Republike Srpske i naša obaveza je da se trudimo da svakim danom klub napreduje“, rekao je Lukić.

FK Borac, sa novim predsjednikom, nastavlja tamo gdje je stao. Glavni ciljevi ostaju isti-borba za trofeja i dalji razvoj klupskih struktura.

„FK Borac je u proteklom periodu napravio veliki iskorak na svim poljima. Sve je, rezultatski i infrastukturno, podignuto na jedan viši nivo, a na nama je obaveza da nastavimo da idemo u tom pravcu. Timski rad će biti od krucijalne važnosti za dalji razvoj. FK Borac je iznad svih nas, a svi mi koji smo sada u klubu, nebitno na kojoj poziciji. Moramo da se vodimo željom da naš Borac bude bolji iz dana u dan. Želimo da nastavimo sa daljim razvojem infrastrukture na i oko stadiona, da nastavimo sa daljim razvojem omladinske škole, te da rezultati našeg seniorskog pogona budu protkani trofejima. Imamo pregršt planova i na nama je da ih realizujemo“, dodao je Lukić.

Uz novog predsjednika klub je dobio i novog direktora, a umjesto Aleksandra Mićića na ovu poziciju imenovan je Dejan Čato, dosadašnji direktor marketing službe FK Borac.

Inače, Lukić je postao šesti predsjednik banjalučkog kluba u posljednjih osam godina, a ovu funkciju je prethodno obavljao Milan Tegeltija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC