• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borčevci" žale zbog rezultata protiv ruskog kluba u Antaliji: Nadamo se da ćemo to popraviti

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

David Čavić i David Vuković, fudbaleri banjalučkog Borca, razumljivo nisu bili zadovoljni ishodom prve utakmice na pripremama u Antaliji, gdje je od crveno-plavih bila bolja ruska Baltika (2:0).

 Baltika - Borac 2:0 izjave David Čavić David Vuković Izvor: FK Borac/FK Baltika

Tim iz Kalinjingrada slavio je pogocima Čileanca Anhela Enrikeza i Vladislava Lazareva u drugom poluvremenu (2:0), ali svoje šanse imali su i Banjalučani, koje na žalost nisu iskoristili.

"U početku je bila tvrda utakmica, zahtjevna i sa jedne i druge strane, sa dosta 'ničijih' lopti. Mislim da smo mogli da iskoristimo neke naše zrelije šanse, možda bi utakmica otišla u drugom pravcu. I mi u prvom i ostatak ekipe u drugom poluvremenu", rekao je prvotimac Borca David Čavić za Radio-televiziju Republike Srpske (RTRS).

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

I njegov imenjak David Vuković, dobio je priliku da zaigra protiv Baltike nakon što se ove zime vratio sa pozajmice iz Laktaša koji su polusezonu u Prvoj ligi Republike Srpske završili na drugoj poziciji.

"Znatno je teže igrati nego u Prvoj ligi RS, igra se dosta brže. A i sama ekipa iz Rusije igrala je dosta jako i intenzivno. Žao nam je zbog rezultata, ali nadamo se da ćemo u sljedećoj utakmici popraviti to", dodao je mladi krilni napadač crveno-plavih.

Izvor: Promo/FK Borac Banjaluka

Naredni meč u turskom ljetovalištu, izabranici Vinka Marinovića će odigrati 29. januara protiv jermenskog Pjunika, a potom slijede dueli sa austrijskim Tirolom (2. februar), ruski Dinamo iz Mahačkale (3. februar), dok su 5. februara planirane dvije utakmice - sa Podbreskidzjem i Krumovgradom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC