• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludnica u Bundesligi! Sudija nokautiran, morao da ga zamijeni navijač! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Sudija je nokautiran na meču Volfsburga i Kelna.

 Sudija nokautiran na mecu Bundeslige navijac ga zamijenio Izvor: Swen Pförtner / AFP / Profimedia

Šta se dešava na utakmici kada se povrijedi jedan od sudija? Ulazi četvrti sudija na njegovo mjesto. A, šta kada se nema zamjene za tog arbitra? E, onda nastaje problem. Tako je bilo na utakmici između Volfsburga i Kelna u Bundesligi gdje je linijski sudija nokautiran, pa je navijač morao da bude zamjena.

Da pojasnimo malo. U 14. minutu utakmice defanzivac gostiju Maks Finkgrafe htio je da izbaci loptu u aut i tom prilikom pogodio je sudiju Torbena Zivera u glavu. Odmah je ostao da leži na zemlji, ljekari su dotrčali da mu pomognu. Niko nije želio da rizikuje, usljed moguće povrede glave i svega i odlučeno je da četvrti arbitar Nikolas Vinter zauzme njegovo mjesto.

Tu nije bio kraj. Ko će da bude četvrti sudija? Prekid je trajao oko 15 minuta, tražilo se rješenje. U jednom momentu je oficijalni spiker upitao ljude na stadionu da li neko od njih zna pravila. Zvuči kao neki film, odnosno komedija, ali zaista se dogodilo. Sa tribina se javio Tobijas Krul, nekadašnji igrač u akademiji Volfsburga, sada amaterski sudija. Morao je on da "uskoči" i da dobije priliku da bude dio sudijskog tima na meču Bundeslige.

Meč je nekako završen, rezultat je bio neriješen (1:1). Gosti su poveli preko Alidua u 38. minutu, Paredes je samo dva minuta kasnije izjednačio. Prvo polvurijeme produženo je za čak 16 minuta, tako da je poslije više od 100 minuta igre duel završen. Mnogi će ga pamtiti...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC