• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko pobjegne, presudiću mu u Beogradu: Bivši vođa Delija o tuči sa BBB u Zagrebu

Sjećanje Zorana Timića Time na odlaske u Hrvatsku u vrijeme nekadašnje Jugoslavije.

 Zoran Timić Tima o tuči Delija i BBB Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Zoran Timić "Tima", čuveni navijač FK Crvena zvezda, dao je intervju za klupsku televiziju i Jutjub kanal i u njemu je otkrio kako je bilo navijati za fudbalski klub u nekadašnjoj Jugoslaviji. On se sjetio odlaska u glavni grad Hrvatske, na utakmicu crveno-bijelih protiv Dinama.

"Kad smo ušli u taj park, sa druge je strane je počela da se pojavljuje ogromna grupa Dinamovih navijača i tada je jedan od naših starijih rekao 'Nemojte neko da je pobjegao, ja ću da mu presudim u Beogradu, idemo napred, juriš braćo Srbi'. Bila je to moja prva velika navijačka pobjeda, bio sam ponosan, shvatio sam da je Zagreb prilično neprijateljsko okruženje za nas".

Zoran Timić Tima bio je svjedok najvećih utakmica u Zvezdinoj istoriji, a posebno su interesantne navijačima bile njegove priče o odlasku u Bari, na finale Kupa evropskih šampiona 19991. proitiv Olimpik Marseja.

"Mi smo za naš bus napravili majice sa Bart Simpsonom i natpisom 'ULTRAS' i 'Invazija na Bari 1991'. Veoma dugo sam čuvao tu majicu i bila mi je više nego draga uspomena. U dogovoreno vrijeme smo došli ispred istočne tribine gdje se po dogovoru pojavio i autobus sa Nišlijama. Potrpali smo kod nas u bus barjake, papir i transparente i napunili gepek, a kod Nišlija smo ubacili bubnjeve i veliku zastavu čiju je izradu organizovao Zonja. Ja sam u početku bio skeptičan prema njoj, ali kad smo je raširili na poljančetu ispred istoka dah mi je zastao. Zastava je bila veličine 60x37 metara (!!!) i bila je nešto najljepše što sam ikad do tada vidio. Bila je to velika srpska trobojka sa srpskim grbom na sredini".

Intervju će biti emitovan u nedjelju uveče na Zvezdinom jutjub kanalu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC