• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkazan Partizanov meč na Kipru: Ništa od generalne probe - fudbal ne može da se igra

Crno-bijeli se nakon treninga pakuju i vraćaju u Srbiju, a na Kipru neće odigrati posljednji pripremni meč.

 Otkazana utakmica Partizana na Kipru Izvor: Twitter/arenasport_tv/printscreen

Fudbalski klub Partizan pripreme na Kipru završava bez generalne probe - zbog užasnih vremenskih uslova i lošeg stanja terena na kojem je trebalo da se igra meč, otkazana je prijateljska utakmica protiv AEZ-a, lokalnog fudbalskog kluba koji bi vjerovatno bio lak zalogaj igračima Igora Duljaja.

Partizanovi fudbaleri smješteni su u Larnaki, a kada su stigli u Limasol gdje je trebalo da igraju utakmicu zateklo ih je neprijatno iznenađenje. Zbog loših vremenskih uslova teren nije bio u idealnom stanju - na njemu su bile primjetne bare vode zbog kojih prijateljski meč ne bi imao nikakvog smisla. Utakmica je otkazana, a Partizan je na istom mjestu odradio trening u vrijeme odigravanja meča.

Odluku o otkazivanju prijateljskog meča Partizan - AEZ donijeli su zajedno svi ukljuečni akteri. Sudije su izašle na teren zajedno sa igračima i predstavnicima oba kluba, kako bi svi konstatovali da nema smisla igrati fudbal u izuzetno teškim uslovima. Tako je Partizan ostao bez četvrte provjere, pa se večeras vraća u Larnaku, pakuje i putuje u Srbiju, gdje će odraditi posljednji dio priprema za proljećni dio sezone.

Ostaje da se vidi kakav je plan trenera Igora Duljaja i da li će u Beogradu tražiti novog rivala za crno-bijeli. Za sada su njegovi izabranici ostavili odličan utisak na pripremama - savladani su Mladost iz Lučana, Aja Napa i Botev iz Vrace. Proljećni dio prvenstva u Srbiji počinje 10. februara, a Partizan je aktuelni lider Superlige sa bodom više od Zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC