• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević i Jurilj nakon trećeg poraza Borca u Turskoj: Ne prija, ali dižemo se iz utakmice u utakmicu!

Autor Dragan Šutvić

Borčevi prvotimci sumirali su meč sa Tirolom.

 Milošević i Jurilj o utakmici Borac Tirol  Izvor: FK Borac

Fudbaleri Borca poraženi su i u trećoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Antaliji.

Poslije duela sa Baltikom i Pjunikom, u kojima su poraženi rezultatom 2:0, crveno-plave je ovog petka savladao i austrijski bundesligaš Tirol, kojem je pogodak Nika Preleca, slovenačkog napadača na pozajmici iz Kaljarija, bio dovoljan za trijumf.

"Naravno da ne prija treći poraz na pripremama, ali dižemo se iz utakmice u utakmicu. Nažalost, ne uspijevamo da iskoristimo šanse koje stvaramo. Međutim, bolje sad da ih ne koristimo, pa da u prvenstvu sve to dođe na svoje. Raduje to da stvaramo šanse, međutim pripreme su, teške su noge, ali vjerujem da će sve doći na svoje", rekao je poslije meča sa Tirolom golman Borca Marko Milošević, koji je u ovom meču dobio priliku u drugom poluvremenu.

Do kraja priprema u Turskoj Borac će odraditi još tri meča, a prvi je zakazan za sutra (subota) protiv Dinama iz Mahačkale.

"Još jedan težak protivnik, zna se kako Rusi igraju. Oni su prvi u drugoj ligi, zna se da se tamo igra tvrdo, jako, daćemo sve od sebe na toj utakmici", rekao je Milošević.

Meč sa Tirolom odjavio je i krilni napadač Alen Jurilj.

"Sigurno da nam je žao što nismo uspjeli da upišemo pobjedu, ali u ovakvim utakmicama rezultat ipak treba da bude u drugom planu. Utakmica je bila tvrda, po teškom terenu, na kojem su se oni malo bolje snašli, iskoristili tu jednu situaciju u kojoj su se našli od tih par, mi nismo i nažalost izgubili smo. Idemo dalje, dan po dan, težak je i raspored, utakmica na svakih dan-dva. Idemo sad protiv Dinama da damo sve od sebe, da popravimo neke stvari koje nisu bile dobre i koje će nam stručni štab objasniti. Idemo da damo sve od sebe i da prekinemo ovaj niz poraza", istakao je Jurilj.

BORAC: Pavlović, Đekić, Pejović, Jokić, Subić, Moconja, Fićović, Hrelja, Terzić, Vuković, Makarić. Još su igrali: Milošević, Erera, Jurilj, Ćelić, Nišić, Kvržić, Vranješ, Šušić, Kulašin, Grahovac. Trener: Vinko Marinović.

TIROL: Stejskal, Miler, Baher, Sulcbaher, Prelec, Forst, Okungbova, Škrbo, Taferner, Šulc, Ogrinec. Još su igrali: Šermer, Guganih, Ranaher, Našberger, Tomić, Feter, Štumberger, Jauneg, Geris. Trener: Tomas Zilberberger.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC